11-01-13 02:15 PM
83 123 ...
tools
  1. battery's Avatar
    Waze and Instagram crash after about 60 seconds of loading.

    Waze is not side loaded, Instagram obviously is.
    10-23-13 01:13 PM
  2. howarmat's Avatar
    the runtime is locked so that might account for instagram issues. can you uninstall and reinstall waze
    battery likes this.
    10-23-13 01:16 PM
  3. battery's Avatar
    I'll give that a shot with Waze. Thanks.

    the runtime is locked so that might account for instagram issues. can you uninstall and reinstall waze
    10-23-13 01:17 PM
  4. stabstabdie's Avatar
    I am not having that problem.
    What I did notice is that the android runtime took about a minute to load the first time after this install, but otherwise my apps are behaving like normal.
    Try a hard reset/battery pull.
    10-23-13 01:18 PM
  5. Icarus3000's Avatar
    I'll give that a shot with Waze. Thanks.
    Damn... This is why I was hesitant to install a leak. 10.2 is downloading as I type this. I hope my precious waze is ok!
    10-23-13 01:18 PM
  6. battery's Avatar
    Damn... This is why I was hesitant to install a leak. 10.2 is downloading as I type this. I hope my precious waze is ok!
    I didn't have a leak.

    Trying a battery pull now.
    10-23-13 01:39 PM
  7. ital1's Avatar
    That's odd because my experience is that Skype runs so much better with 10.2 on Rogers.
    10-23-13 01:42 PM
  8. Andrew4life's Avatar
    I am not having that problem.
    What I did notice is that the android runtime took about a minute to load the first time after this install, but otherwise my apps are behaving like normal.
    Try a hard reset/battery pull.
    Actually, it always take a while to load right after you restart. In the case with your update, because the system is also using resources to update and reindex stuff even after you restart, it takes a bit longer. If you ever force close your Android app and then open it, you will notice a small blue loading bar at the bottom.



    Posted via CB10
    10-23-13 01:42 PM
  9. battery's Avatar
    Actually, it always take a while to load right after you restart. In the case with your update, because the system is also using resources to update and reindex stuff even after you restart, it takes a bit longer. If you ever force close your Android app and then open it, you will notice a small blue loading bar at the bottom.
    Yeah I have always noticed that.

    Skype doesn't even finish loading. very frustrating.

    I'll let it sit for a hour or so then try again.


    Thanks
    10-23-13 01:52 PM
  10. Rage Riley's Avatar
    Actually, it always take a while to load right after you restart. In the case with your update, because the system is also using resources to update and reindex stuff even after you restart, it takes a bit longer. If you ever force close your Android app and then open it, you will notice a small blue loading bar at the bottom.



    Posted via CB10
    To get maximum performance after an update it can take up to 24 hours. Even based on my experience two days ago.

    But like after 6-8 you can turn on airplane mode, hard reset then turn it back off which worked for me and all my apps

    I have Z10STL100-3/10.2.0.1767(from singapore)

    Posted via CB10 with STL 100-3, BB Z10
    10-23-13 01:56 PM
  11. ralfyguy's Avatar
    None of my android app load now. Nit the ported from appworld either. Just crashes with the loading bar.

    Posted via CB10
    10-23-13 02:52 PM
  12. Icarus3000's Avatar
    None of my android app load now. Nit the ported from appworld either. Just crashes with the loading bar.

    Posted via CB10
    Having the exact same problem after the update.

    Any suggestions?

    Posted via CB10
    10-23-13 05:42 PM
  13. alexwise's Avatar
    Same here, guys :c

    Posted via CB10
    10-23-13 05:43 PM
  14. GooberNS's Avatar
    I'm on the Rogers official 10.2 and all my Android apps not only work but performance is noticeably increased. Even Netflix runs great.

    Sorry I can't be of much help.

    Posted via CB10
    10-23-13 05:53 PM
  15. leafsfan13's Avatar
    I'm on the Rogers official 10.2 and all my Android apps not only work but performance is noticeably increased. Even Netflix runs great.

    Sorry I can't be of much help.

    Posted via CB10
    You must be a lucky one. Did you install any leaks prior to this? I just can't seem to get any andriod apps working
    10-23-13 05:58 PM
  16. leafs123's Avatar
    I had the leaked unlocked runtime previously and I think it may still be there because IG opened with no probs. Not too sure.

    Does the runtime that came with the update have the Android bar minimized or still showing all the time?
    10-23-13 05:59 PM
  17. Rage Riley's Avatar
    I had the leaked unlocked runtime previously and I think it may still be there because IG opened with no probs. Not too sure.

    Does the runtime that came with the update have the Android bar minimized or still showing all the time?
    Minimised.... as I said yall have to be patient and toggle airplane mode and do some hard resets. I goy update from singapore use Sachesi and I live in Jamaica and my phone is like sweet butter with no probs

    Posted via CB10 with STL 100-3, BB Z10
    10-23-13 06:16 PM
  18. mendez777's Avatar
    i have runtime 10.2.0.131(from 1791) with token and all android apps runs smooth and fast!

    Posted via CB10
    agejohan and Rage Riley like this.
    10-23-13 06:18 PM
  19. GooberNS's Avatar
    You must be a lucky one. Did you install any leaks prior to this? I just can't seem to get any andriod apps working
    No, I didn't install any leaks at any point.

    Posted via CB10
    10-23-13 06:24 PM
  20. shabbs's Avatar
    I'm on the Rogers official 10.2 and all my Android apps not only work but performance is noticeably increased. Even Netflix runs great.

    Sorry I can't be of much help.
    Same here! I've fired up a number of sideloaded apps (no debug token) after the 10.2 update and reboot and they all seem fine so far (Instagram, Candy Crush, Flipboard, Vine etc...). I have about 60 sideloaded bar files in total on my Z10 so it will take some time to check them all.

    Very odd...

    EDIT: I had the unlocked runtime from 10.2.1.641 installed before the upgrade. I wonder if it was kept due to it being a "higher" version.
    10-23-13 06:26 PM
  21. garrett1972's Avatar
    Sometimes after a new leak or runtime I choose "wait" when I get the Android runtime is not responding error message vs choosing to force close. Usually comes to life and is fine until the next reboot which can be days or weeks later.

    Posted via CB10
    Rage Riley likes this.
    10-23-13 06:31 PM
  22. black.rhino's Avatar
    Same error as OP, rebooting...


    ....nope no good
    10-23-13 06:33 PM
  23. leafsfan13's Avatar
    I installed the .641 runtime (sys.android 10.2.1.20 // sys.android.shell 10.2.1.13) still same ****. Did some resets and some installing/uninstalling too.
    10-23-13 06:33 PM
  24. Icarus3000's Avatar
    I never side loaded a runtime and never installed a leak.

    Tried numerous hard resets with the airplane mode trick, but still can't get a single android app to open.

    Posted via CB10
    10-23-13 06:41 PM
  25. jsmall999's Avatar
    Having the same issue on telus

    Posted via CB10
    10-23-13 08:29 PM
83 123 ...

Similar Threads

  1. Can't install 10.2.0.424 (1GB Update)
    By PassConsult in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 10-23-13, 02:29 PM
  2. BBM review stats on Play not all that they seem
    By litig8or98 in forum General BBM Chat
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-13, 01:19 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD