04-17-17 03:18 AM
28 12
tools
  1. dmlis's Avatar
    I spent 30 minute trying to connect...
    Until I noticed that names of free servers listed in hide.me settings begin with "free-". Changed sg.hide.me to free-sg.hide.me - and got connected.
    04-16-17 07:05 PM
  2. Asuhmiaseh's Avatar
    I spent 30 minute trying to connect...
    Until I noticed that names of free servers listed in hide.me settings begin with "free-". Changed sg.hide.me to free-sg.hide.me - and got connected.
    I was just reading this thread and was about to mention the 'free'... as I have it setup as a backup.

    Posted via CB10
    04-16-17 09:06 PM
  3. Khursheed Ali1's Avatar
    I spent 30 minute trying to connect...
    Until I noticed that names of free servers listed in hide.me settings begin with "free-". Changed sg.hide.me to free-sg.hide.me - and got connected.
    Yes same issue I was facing earlier but I found that we have to add free also. After adding free with server address I get connected .

    Khursheed
    04-17-17 03:18 AM
28 12

Similar Threads

  1. No more Launch of BlackBerry 10 OS Devices with proof.
    By Khursheed Ali1 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 63
    Last Post: 10-05-17, 04:00 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 05-29-17, 02:48 PM
  3. Required 10.3.3 Latest Autoloaders for STR 100-1 for BlackBerry Leap.
    By Khursheed Ali1 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 04-05-17, 11:03 AM
  4. Why is youtube no longer working with the screen closed?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 04-05-17, 10:09 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 04-04-17, 06:51 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD