1. Simo S's Avatar
    Hi all, since a couple of weeks, I am experiencing the problem in the title with my Q5, this means that I see a new email arriving, I go in the HUB, I see correctly the sender and header info but if I click on it, the email opens but I cannot see its body, I can see attachements and images pasted in the body.
    This also happens with messages I have drafted online, BUT it does not happen with emails older than 2 weeks ago (which show first the on-going loading circle before showing me the correct body).

    I have checked the available storage space, the options of the email account (download entire messages and not just the header). The email account is a Gmail Corporate email which I access troughout m.google.com as incoming server.

    An additional issue related to this problem is also that conversion mode in the Hub is not working anymore with new emails (even if in the Hub settings is checked) but only for old emails I can see the body of.

    I attached two pics: the first one of a recent email I cannot see the body and the second one with an older email I am able to open correctly. Of course if I check these emails on Gmail web they looks perfectly fine.
    Any help is much appreciated, thank you in advance. Cheers
    Attached Thumbnails recent Emails bodies disappeared from HUB-img_20180104_171857.png   recent Emails bodies disappeared from HUB-img_20180104_171945.png  
    Last edited by Simo S; 01-04-18 at 05:56 PM. Reason: changed formatting and checked some typos
    01-04-18 11:22 AM
  2. Richard Buckley's Avatar
    This was happening on one of my Google enterprise accounts. I removed it and added it back, which fix the problem for me.

    LeapSTR100-2/10.3.3.2205
    01-04-18 06:01 PM
  3. Simo S's Avatar
    This was happening on one of my Google enterprise accounts. I removed it and added it back, which fix the problem for me.

    LeapSTR100-2/10.3.3.2205
    Thank you Richard, I have tried to remove the account completely and then add it again (after a system restart) but unfortunately it went even worst as the conversation mode was not working anymore as before.. What I can do is to add a new Google consumer account and see what will happen! cheers
    01-06-18 11:56 AM

Similar Threads

  1. groupme+hub... out of ideas
    By prince_1308 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 13
    Last Post: 01-26-18, 08:26 PM
  2. Change from iPhone?
    By dasfiasko in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 52
    Last Post: 01-14-18, 03:43 AM
  3. BIS / Email time to upgrade?
    By LDM68 in forum BlackBerry 9720
    Replies: 4
    Last Post: 01-08-18, 08:19 AM
  4. How do I transfer content from BlackBerry Desktop Manager to Android?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 01-04-18, 02:42 PM
  5. Keyone removed from BB site
    By Eno Karapici in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-04-18, 08:42 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD