1. Elturtle's Avatar
    I apologize if this has been asked in the past but I'm having difficulty with my QR Code for my VIA train tickets through GMAIL.

    I open the email and my QR Code is blank and it could take up to a half hour to appear. Occasionally I see a progress bar but not often.

    I'm on a Z10 with 10.2. I have attached pics to show you what I mean.

    Any help would be appreciated.

    QR Code not Appearing in Gmail-img_00000061.png

    QR Code not Appearing in Gmail-img_00000062.png

    Posted via CB10
    12-10-13 06:02 PM
  2. pkcable's Avatar
    Just click on load external image and it should pop right up.
    12-10-13 08:04 PM
  3. Elturtle's Avatar
    As easy as that sounds. Load external images appears after the QR code loads as you can see from the images I attached. I would have done that if I could.

    Posted via CB10
    Last edited by Elturtle; 12-11-13 at 12:05 PM.
    12-10-13 09:10 PM
  4. Elturtle's Avatar
    Found a workaround. It seems to populate when I switch from LTE to WiFi or vice versa. If I can't switch to Wifi then I turn off my LTE And turn it back on. Seems to be the fix.

    Posted via CB10
    01-14-14 12:43 PM
  5. chiphazard's Avatar
    Found a workaround. It seems to populate when I switch from LTE to WiFi or vice versa. If I can't switch to Wifi then I turn off my LTE And turn it back on. Seems to be the fix.

    Posted via CB10
    Same issue at gmail. com???

    BlackBerry Since 2006. BB Z10,10.2 Official. Rogers Halifax, NS
    01-14-14 02:35 PM
  6. Elturtle's Avatar
    No. Happens only through the hub. Can pull up the QR code through gmail.com without issue.

    Posted via CB10
    01-15-14 12:37 PM
  7. Elturtle's Avatar
    Found an easy workaround. I switch to airplane mode and switch back and QR code appears 9 times out of 10.

    Posted via CB10
    09-22-14 05:27 AM

Similar Threads

  1. Latest BlackBerry Link not working
    By Bfalcon1 in forum BlackBerry Link
    Replies: 5
    Last Post: 12-15-13, 12:45 PM
  2. No flash on camera in cold?
    By talking2u in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 12
    Last Post: 12-13-13, 01:15 PM
  3. Has Anyone Seen "Android SDK Path is not Valid" Message?
    By stevenfbabyy in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 2
    Last Post: 12-11-13, 12:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD