1. peterm81's Avatar
    Hi everyone

    I have some issue with native build browser.Trying to open some websites and cant -shows blank screen,on some websites ex: on twitter I can see front page can type user name and password,but then I press login button,password dissappear and stay same front page...
    Might someone have save issue.Might somebody help me.Thanks

    Z10
    04-22-15 05:11 AM
  2. Zeridialous's Avatar
    Two things:

    First of all, try performing a restart of your device. You can do this by holding down the Power/Lock key until the shut down screen appears, then choose Restart. See if this helps alleviate the issue.

    The second thing I would recommend is deleting the temporary files and browser cache by opening the Browser, then open the overflow menu (three dots in the bottom right hand corner) and select Settings. Tap on Privacy and Security and then tap on Clear Cookies and Other Data.

    Note: Clearing cookies and other data will also erase any saved passwords that you have chosen to save in the Browser. As a result, you will need to log back in to any sites that you have previously signed in to.
    04-22-15 09:45 AM

Similar Threads

  1. Is your Passport lagging even with 3gb ram?
    By Anand Dharma in forum BlackBerry Passport
    Replies: 108
    Last Post: 09-25-15, 05:56 AM
  2. Red hot phone, yet another problem
    By simonsaysyow in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 04-22-15, 08:16 AM
  3. Native browser problems
    By peterm81 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 04-22-15, 06:06 AM
  4. Symbols Problem
    By GULCer in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 04-22-15, 03:33 AM
  5. Can't write replies with CB10
    By monolith82 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-15, 10:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD