1. MaximV's Avatar
    Since the last update, when I try to open videos from the videos app, the screen just turns black, and I only hear the sound until I simply close the app. I was having this problem on my Z10, and I just got a Passport, which also gives me the same problem. When I open videos via the the pictures app, I have no problems. Any suggestions for fixing this would be appreciated.

    Posted via CB10
    04-28-15 07:17 AM
  2. KlausW's Avatar
    Reload your OS.
    04-28-15 07:41 AM
  3. MaximV's Avatar
    Thanks. Seems a bit extreme and unlike to work, as I have had this problem on two different devices. I seem to recall other posts of people having this problem too.

    Posted via CB10
    04-28-15 09:12 AM
  4. 93Aero's Avatar
    IIRC there is a post that says go from your Library to Date inside the Video app setting in lower left corner.

    I had the same issue a while back and a post suggested this method.

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=1003478

    PassportSQW100-1/10.3.1.2576 -Q10SQN100-5/10.3.1.2576 Posted via CB
    Last edited by 93Aero; 04-28-15 at 10:15 AM.
    MaximV likes this.
    04-28-15 09:54 AM
  5. MaximV's Avatar
    IIRC there is a post that says go from your Library to Date inside the Video app setting in lower left corner.

    I had the same issue a while back and a post suggested this method.

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=1003478

    PassportSQW100-1/10.3.1.2576 -Q10SQN100-5/10.3.1.2576 Posted via CB
    Thanks so much! This seems to have fixed the problem.

    Posted via CB10
    04-28-15 11:26 AM
  6. viking2's Avatar
    Have same problem on myZ10. Nothing works. Just gave up. Second issue with update that can't be fixed. Tnx BlackBerry

    Posted via CB10
    04-28-15 12:09 PM

Similar Threads

  1. 10.3.1.1779 problems
    By lenrap2008 in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 04-28-15, 04:04 PM
  2. Headphones music problem
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-15, 10:14 AM
  3. Google play store
    By Saurav Barnia in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 04-28-15, 06:26 AM
  4. Video problem
    By zeeshi01 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-27-15, 04:53 PM
  5. Problem opening files and photos in the Media Card!
    By KR2013 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 04-27-15, 01:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD