01-21-16 01:11 PM
79 1234
tools
  1. junny89's Avatar
    Prob is, there's no support at all.
    From either Microsoft or BlackBerry.
    Ok it's not a blackberry issue, but a bit of help?
    This is becoming very hard to run any business as i live off my Passport. Always on the go.

    Posted via CB10
    01-04-16 05:41 AM
  2. barkerdogg's Avatar
    In a way it is a BlackBerry problem as my girlfriend's Galaxy S6 has no problem downloading her attachments from her Outlook account. So whether Microsoft made a change that caused this or not is irrelevant , the point is that it is BlackBerry phones that have this issue. Support is needed from BlackBerry

    Posted via CB10
    01-04-16 03:32 PM
  3. NRB's Avatar
    Can't use my BlackBerry for work anymore since this P.O.S.... doesn't work.

    This is just unbelievable

    Z30 STA100-5/10.3.2.2876/CB10
    01-05-16 05:23 AM
  4. m1kr0's Avatar
    In a way it is a BlackBerry problem as my girlfriend's Galaxy S6 has no problem downloading her attachments from her Outlook account. So whether Microsoft made a change that caused this or not is irrelevant , the point is that it is BlackBerry phones that have this issue. Support is needed from BlackBerry

    Posted via CB10
    I tend to agree that this is probably a BlackBerry problem and has nothing to do with MS. The HUB is likely the offending app. If that is the case, are there enough BlackBerry employees left to firstly realise the problem and secondly address the problem? Are there enough interest left at BlackBerry to do something about this? I won't hold my breath at all.

    Posted via CB10
    01-05-16 06:03 AM
  5. Emaderton3's Avatar
    Can someone with experience post this on the official BlackBerry forums on their site?

    Posted via CB10
    01-05-16 06:39 AM
  6. thanasi's Avatar
    I've contacted technical support and they say they have relayed this to their team and that they will update me on any progress. In all honesty, I'm not holding my breath waiting to get an update. I'll probably never get it.
    Superfly_FR likes this.
    01-05-16 01:25 PM
  7. fcbold's Avatar
    Having same issue on my Passport and Samsung S4. I delete the account and it works fine for about a day, then I can't download any attachments. This morning, I stopped receiving emails and can't send any either. What's wrong with Hotmail ?

    Posted via CB10
    01-07-16 08:38 AM
  8. AlexRogansBeta's Avatar
    Add me to the list. And my S.O. Both of use use outlook.com, and neither of us can get attachments since the beginning of Dec.

    Posted via CB10
    01-08-16 02:13 AM
  9. miker476's Avatar
    I'm having the same problem. Interesting that I forward the email to my Gmail account and the attachments open just fine.

    Posted via CB10
    01-08-16 07:14 AM
  10. junny89's Avatar
    Do any of you have issues sending an email at times? It just has the little clock the a no entry sign after a bit?
    Then mysteriously few hours later it starts to work? As well as the opening no attachments! This is a pain!

    Posted via CB10
    01-09-16 03:12 AM
  11. mvpcrossxover's Avatar
    One outlook account is downloading attachment fine. The other is having issues.


    Posted via CB10
    01-09-16 03:44 AM
  12. fcbold's Avatar
    Do any of you have issues sending an email at times? It just has the little clock the a no entry sign after a bit?
    Then mysteriously few hours later it starts to work? As well as the opening no attachments! This is a pain!

    Posted via CB10
    Yes, same here. Can't send or receive emails for a few hours every morning. Gets resolved on its own early afternoon. Can't open any type of attachments at any time. Works if you delete the account and reinstate. However, it typically works for about a day. Having the issues in my Passport and Samsung S4.

    Posted via CB10
    01-09-16 06:47 AM
  13. junny89's Avatar
    Yes, same here. Can't send or receive emails for a few hours every morning. Gets resolved on its own early afternoon. Can't open any type of attachments at any time. Works if you delete the account and reinstate. However, it typically works for about a day. Having the issues in my Passport and Samsung S4.

    Posted via CB10
    Yeah exact same issue, just i have a priv and a passport and both do the same thing. Utterly ridiculous!!

    Posted via CB10
    01-09-16 11:23 AM
  14. fcbold's Avatar
    Guys, any idea on how to reach Microsoft ? I can't find an email or phone number related to Outlook / Hotmail.

    Posted via CB10
    01-11-16 09:04 AM
  15. kbz1960's Avatar
    No issue here. But that doesn't help you all.



    01-11-16 09:55 AM
  16. NRB's Avatar
    Outlook working for me again

    Z30 STA100-5/10.3.2.2876/CB10
    01-11-16 01:11 PM
  17. Emaderton3's Avatar
    Outlook working for me again

    Z30 STA100-5/10.3.2.2876/CB10
    Just tested mine with a pdf but not working. Let me know if it continues to work for you.

    Posted via CB10
    01-11-16 02:26 PM
  18. kbz1960's Avatar
    Just tried a PDF



    01-11-16 03:53 PM
  19. NRB's Avatar
    Just tested mine with a pdf but not working. Let me know if it continues to work for you.

    Posted via CB10
    Hey,

    Still working

    Regards

    Z30 STA100-5/10.3.2.2876/CB10
    01-12-16 06:28 PM
  20. Emaderton3's Avatar
    Hey,

    Still working

    Regards

    Z30 STA100-5/10.3.2.2876/CB10
    So what exactly did you do? Just delete and re-add or also something within outlook.com?

    Posted via CB10
    01-12-16 06:39 PM
  21. NRB's Avatar
    So what exactly did you do? Just delete and re-add or also something within outlook.com?

    Posted via CB10
    Hello,

    I did nothing. It just started working again

    Regards

    Z30 STA100-5/10.3.2.2876/CB10
    01-13-16 01:09 AM
  22. NRB's Avatar
    So what exactly did you do? Just delete and re-add or also something within outlook.com?

    Posted via CB10
    This is my current configuration



    Problem opening attachments in Outlook-img_20160113_021029.png

    Z30 STA100-5/10.3.2.2876/CB10
    01-13-16 01:11 AM
  23. kbz1960's Avatar
    Looks similar to mine except I have 30 days sync. Maybe it's something about your country? Issue there? Have you contacted MS?
    01-13-16 03:49 AM
  24. junny89's Avatar
    Just checked mine, still not working.
    I'm from the UK if anyone interested to know lol

    Posted via CB10
    01-13-16 05:02 PM
  25. Frank Sommerfeld's Avatar
    I deleted my account on my Blackberry, I deleted my Blackberry from the trusted mobile devices on outlook.com and then I re-added my outlook account on my Blackberry - downloading attachments is working ....
    Superfly_FR likes this.
    01-18-16 07:36 AM
79 1234

Similar Threads

  1. How to decrease fonts in browser
    By GoJoe2 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 12-24-15, 03:17 PM
  2. Sooooo..blackberry will only listen to us if we post in their forums...
    By bap3221 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 12-09-15, 03:33 AM
  3. Facebook problems
    By sanjk1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 12-05-15, 12:27 PM
  4. Now priv in stock on B&H with international shipping
    By aleid in forum BlackBerry Priv
    Replies: 5
    Last Post: 12-04-15, 01:34 PM
  5. Problem in receiving call when in WhatsApp calling.
    By gh_m in forum BlackBerry Priv
    Replies: 0
    Last Post: 12-04-15, 07:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD