1. joepapa's Avatar
    My POP email account stops working. Somebody can help me. Thanks

    Posted via CB10
    03-30-16 02:52 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    delete the account and add it again.
    03-30-16 05:38 AM
  3. joepapa's Avatar
    I've tried and no success

    Posted via CB10
    03-30-16 06:31 AM
  4. ams083's Avatar
    Have you entered the correct pop server address? Has it changed and you haven't updated it?

    ClassicSQC100-1/10.3.2.2876
    03-30-16 07:09 AM
  5. joepapa's Avatar
    On my laptop is working fine. Haven't changed anything.

    Posted via CB10
    03-30-16 07:46 AM
  6. roleli's Avatar
    Delete the account
    Restart the phone
    Add account

    Also POP can be tricky. See if you can use IMAP.

    Posted via CB10
    03-30-16 08:05 AM
  7. joepapa's Avatar
    Still not working...

    Posted via CB10
    03-30-16 12:15 PM
  8. ams083's Avatar
    Can you use imap?


    ClassicSQC100-1/10.3.2.2876
    03-31-16 06:59 AM
  9. joepapa's Avatar
    No

    Posted via CB10
    03-31-16 07:19 AM
  10. gariac's Avatar
    What doesn't work? Send? Receive? Both? Or can you send but the messages don't get delivered?

    Bb10 will have a "not connected " flag for accounts where the server can't be reached.

    Posted via CB10
    03-31-16 07:56 PM
  11. eywong's Avatar
    My POP email account stops working.
    I would first check with my e-mail provider's tech support. Perhaps their side causes your issue.
    03-31-16 09:16 PM
  12. chiphazard's Avatar
    My POP email account stops working. Somebody can help me. Thanks

    Posted via CB10
    Well, if it stopped working.... then we assume it was working! If you can delete the account and re-integrate (for you hardcore BlackBerry users) then BlackBerry is hitting the server without an issue.

    Check the nut behind the keyboard ;-)

    Rogers Blackberry Passport. BlackBerry Since 2006
    03-31-16 10:29 PM
  13. Joshu42's Avatar
    On my laptop is working fine. Haven't changed anything.
    So you POP from 2 clients, phone and laptop ? You know that, when you fetch an email from the server, you also delete it, right ? So, that's a race between your 2 devices...
    rthonpm likes this.
    04-01-16 01:22 AM
  14. gariac's Avatar
    I would first check with my e-mail provider's tech support. Perhaps their side causes your issue.
    The deal with tech support is they can look at the mail log. I suspect he has the wrong ports. I'd the poster could send but not receive, I'm willing to do private messaging and look at my mail server log.

    I don't know why people think email is simple. Setting up an email server is way more complicated than setting up a web server.

    I find it hard to believe there are vendors in 2016 that don't support imap, but who knows. Bb10 handles imap so nicely. I push the sync time to four hours because it never has a sync problem. That saves battery life.



    Posted via CB10
    rthonpm likes this.
    04-01-16 01:26 AM
  15. joepapa's Avatar
    I've tried several ports and several servers but the massage is the same. "Can't commnicate with the server "


    Posted via CB10
    04-01-16 02:52 AM
  16. joepapa's Avatar
    I've also tried to use the port numbers from my laptop.

    Posted via CB10
    04-01-16 02:53 AM
  17. gariac's Avatar
    Unless you upload snapshots of what you are entering, there is nothing else the list can suggest. You simply aren't providing enough information.

    Posted via CB10
    04-01-16 08:24 AM

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 04-06-16, 07:53 PM
  2. Mobile Hotspot suddenly stopped working
    By davefromcm in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 04-05-16, 12:22 PM
  3. Email & Host Routing Tables-why can't I access my email?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-16, 11:15 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 03-29-16, 11:06 PM
  5. Default outgoing email account on hub
    By Minshuck in forum BlackBerry Priv
    Replies: 2
    Last Post: 03-29-16, 08:24 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD