1. DickStarrbuck's Avatar
    Z-10
    STL100-4
    10.3.2.556
    Verizon US

    So if I pull the battery to do a hard restart the boot process starts fine, I get the percentage indicator, but every time it gets to 67% the white blackberry logo and text comes up and then the screen goes black.

    If I plug it into the wall charger I get a quick blink of the red light, followed by a steady red light for 10sec, followed by the white blackberry logo and text for 5sec, followed by red/green light and yellow lightning bolt icon on the screen for 2sec, then black screen with steady green light which is the way it remains until I unplug it.

    I tried Blackberry Link, it will not connect.

    Do I just need a new LS1 battery?
    07-04-16 12:04 PM
  2. gruv4u's Avatar
    It won't hurt to try a new battery.

     Z10 STL 100-3 with vitamin (SR) 10.3.2.2836 (OS version 10.3.2.2876) on AT&T
    07-04-16 12:16 PM
  3. DickStarrbuck's Avatar
    Bought the Z10 battery charger bundle with a new battery.
    Let the new battery charge fully, inserted the newly charged battery into the phone..... same results.
    Has anyone ever had an issue like this before?
    My next step is to reload the software via Link but I know I'm going to lose data, pics, documents.
    Any other ideas would be greatly appreciated.
    07-04-16 04:49 PM
  4. Calvin Harris's Avatar
    Sometimes hard lessons are learned the hard way. I've learned to do a weekly backup of all sms and mms weekly, otherwise everything is stored in the cloud(or backed up to the cloud). There's nothing else to lose that I can't reinstall.

    Posted via CB10
    07-04-16 05:25 PM
  5. DickStarrbuck's Avatar
    Tried updating using Sachesi, would not connect.
    Tried reloading with Link, would not connect.

    Is there any other way to restore a Z10?
    There has to be something I can do besides buying a new phone.
    07-05-16 11:29 AM
  6. Richard Buckley's Avatar
    You may need to use an autoloader.

    LeapSTR100-2/10.3.2.2876
    moyah8 likes this.
    07-05-16 03:45 PM
  7. NaimNut's Avatar
    Walk towards the light and away from the BB10 nightmare. We await you.
    07-06-16 12:48 AM
  8. moyah8's Avatar
    You may need to use an autoloader.

    LeapSTR100-2/10.3.2.2876
    ^^^^^^^------------- this maybe your only viable option.

    Sadly, you will loose all data not stored on SD Card (if you have one).

    Posted via CB10 on my ClassicSQC100-1/10.3.2.2876
    07-06-16 02:33 AM
  9. Sime0n_S's Avatar
    Try to run autoloader

    BlackBerry Classic / 10.3.2.2876
    07-06-16 02:41 AM

Similar Threads

  1. Replies: 34
    Last Post: 08-25-16, 06:44 AM
  2. How can I get BBM working?
    By Jg2 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 07-07-16, 09:39 AM
  3. Why doesn't my BlackBerry Priv charge to 100 using the original USB cable?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Priv
    Replies: 3
    Last Post: 07-06-16, 06:20 AM
  4. PKB form factor won't die
    By Mithrandrost in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-05-16, 06:32 AM
  5. Can not start PAssport
    By rjr71 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 07-04-16, 05:52 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD