1. lindaandjon's Avatar
    If have one outlook address with multiple aliases. I can add the primary account to my email setup and it works fine. I can't however send emails from any aliases. If you add them as accounts they disable the primary account after a while.

    I've installed the Android App Outlook which works perfectly. But I prefer my hub to the app.

    Has anyone any suggestions how to use aliases in BlackBerry (other than get a windows phone!)

    Posted via CB10
    07-31-15 10:30 AM
  2. rthonpm's Avatar
    Have you tried adding them as IMAP accounts? For the authentication, use the format of mainemail@outlook.com\alias then use your regular password. This allowed me to add group email addresses from my Office 365 account to the Hub.
    BCITMike likes this.
    07-31-15 12:07 PM
  3. lindaandjon's Avatar
    Thanks rthonpm, I can't get outlook.com to work properly at the moment to try this (lousy signal) but i'll report back on the outcome when I do.

    Posted via CB10
    08-01-15 12:34 PM
  4. lindaandjon's Avatar
    I can't get that to work I'm afraid.

    I've gone for Username Mainemail\alias without the @outlook.com. I.e. MainEmail@outlook.com\Jon

    I've then tried the same in the email address and also just the main email on its own in the Email Address.

    I've used the App password generated on my main email account through the browser.

    Both of these return an error that my account details have changed, please check and try again..

    Is this what you've had success with or am I missing something crucial?

    Posted via CB10
    08-07-15 07:01 AM
  5. rthonpm's Avatar
    Here's what I did:

    Choose IMAP for the connection type, enter the name of your alias email and for the user name, use mainemail@outlook.com\alias@outlook.com, with the password for the main account, and then for the SMTP authentication, just use the main email address and password.

    Again, my setup is using Office365 and shared emails as opposed to a pure alias, like an info@domain.com address that multiple people in my company have access to.
    08-09-15 12:21 AM
  6. dpw09's Avatar
    Following your steps for alias' appears to not work.
    Attachment 365978

    This results in error:
    Attachment 365977


     Z30STA100-5/10.3.2.2339 
    08-09-15 07:21 AM

Similar Threads

  1. Anyone here use their Classic for music?
    By ClevelandBB in forum BlackBerry Classic
    Replies: 48
    Last Post: 01-17-16, 12:40 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 09-22-15, 08:19 AM
  3. HUB email question
    By Tim Heard in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-15, 06:15 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-31-15, 10:06 AM
  5. Music not playing due to an unexpected error
    By initforthelutz in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-15, 09:55 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD