03-22-17 02:59 PM
67 123
tools
  1. moosbb's Avatar
    Well now I'm just puzzed as to why this Happened. Well I will spend more time on YouTube for the next few days and see if it's just those older videos that don't play for me.

    Question: did you play it in mobile or desktop mode?

    Posted via CB10
    Try with desktop mode for your browser!

    Working on my PP last 10.3.3 too...

    Posted via CB10
    02-01-17 07:17 PM
  2. Ment's Avatar
    OP some 3rd party Android youtube apps have reported issues playing some youtube links. Is this one of them for you?
    Example
    02-01-17 09:34 PM
  3. Low Joe's Avatar
    Why not use Tubemate? It let's you download also

    Sent from my ⑩ Passport SE; not running Android.
    02-01-17 10:40 PM
  4. matthewkuhl's Avatar
    Every video in this thread works in the default browser for me - 10.3.3.2163
    02-02-17 06:25 AM
  5. Moon_Man's Avatar
    Every video in this thread works in the default browser for me - 10.3.3.2163
    Good for you. But how does your comment help him?

    Sent from my  BlackBerry Passport™
    02-02-17 08:54 AM
  6. The_Passporter's Avatar
    Ok well this morning I had no sound on any videos at all so did a hard reset and everything works. There are still certain videos that only play in Desktop mode but for the most part it's all good. I must have hit an old batch of videos that may have some browser compatibility issues. Like I said even some android and iphones had trouble playing that one video in mobile but I thought that was something on my end in how it was shared. Don't know for sure but everything is ok. I need to go on my Nvidia Shield Tablet and see if I can play those problem videos there. I will get back to you

    Luckily it plays just fine in StereoTube which is my YouTube client of choice.
    Funny how most of the time with apps we say it's not a problem cause we can access it from the browser. This round it's ok if I can't play on the web we have the APP ha ha! StereoTube ROCKS!

    Really appreciate all the help from everyone, I really like this place for help and info.

    P.S. I tried to figure out how to edit the title myself not sure if we can or how. I guess I should have made it a question instead

    Posted via CB10
    Last edited by The_Passporter; 02-02-17 at 09:29 AM.
    02-02-17 09:09 AM
  7. The_Passporter's Avatar
    To see what I mean just make sure your browser is in mobile mode.

    Copy this link:

    Paste it in the address bar at the bottom of the browser and hit enter key.

    Should see this unless it is just me. Passport OG on 10.3.2


    And now we lose YouTube-img_20170202_104721.png

    Posted via CB10
    02-02-17 09:47 AM
  8. Rodney Wilder's Avatar


    I hit a few of them but this is one

    I was just trying to have fun sending it cause.......its my birthday

    Posted via CB10
    Just tried on my Android. Same error. It's not a BlackBerry thing, likely another hiccup in their mobile page system.
    02-02-17 10:13 AM
  9. Kbreen's Avatar
    And now we lose YouTube-img_20170202_174729.png
    Same issue here.
    Posted via CB10
    02-02-17 10:48 AM
  10. yessuz's Avatar
    Ok just did a hard reset but same thing. Must be the video. Don't understand why it only plays in desktop mode and not in FastTube?

    Also confusing is when I share some people can open and some can't. The one that could had an older iPhone 4S. Ones that couldn't had a Moto Z and Play. My wife has an iPhone 6S and no go.

    Posted via CB10
    because of the licensing, song owners might want to disable playback on m.youtube.com while it plays on youtube.com without problems.
    02-02-17 10:52 AM
  11. yessuz's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20170202_174729.png 
Views:	382 
Size:	185.1 KB 
ID:	416865
    Same issue here.
    Posted via CB10
    because video owners do not allow it to be played on m.youtube.com

    blackberry default youtube "app" is a link to m.youtube.com.

    most probably, majority of the apps grab video the same way, so if m.youtube.com does not play it - it does not play on the app as well
    02-02-17 10:55 AM
  12. The_Passporter's Avatar
    Just tried to play on My Nvidia Shield Tablet using the Stock Android YouTube app and it won't play on that either.
    And now we lose YouTube-img_20170202_135818.jpg

    So I guess it's all good in the hood Bros
    It is what it is......
    Thank goodness nothing else has broken on BB10 yet and still rockin my BlackBerry Passport.

    Thanks all.

    Posted via CB10
    02-02-17 01:01 PM
  13. Emaderton3's Avatar
    Mine plays and I am not in desktop mode.
    And now we lose YouTube-img_20170202_140749.png

    Posted via CB10
    02-02-17 02:08 PM
  14. Velocitymj's Avatar
    Like it or not, this is just one of many apps that are starting to fall away from OS10 as the OS shows it's age and lacks the updates to keep up.
    Eventually you'll have to login from your browser.
    02-03-17 01:50 AM
  15. Vistaus's Avatar
    Like it or not, this is just one of many apps that are starting to fall away from OS10 as the OS shows it's age and lacks the updates to keep up.
    Eventually you'll have to login from your browser.
    Supertube just got an update this morning (and it gets frequent updates) so you for now you can still use YouTube outside of the browser

    Posted via CB10 using my amazing  Passport (OG Red) <3
    02-03-17 02:08 AM
  16. The_Passporter's Avatar
    Like it or not, this is just one of many apps that are starting to fall away from OS10 as the OS shows it's age and lacks the updates to keep up.
    Eventually you'll have to login from your browser.
    As of my last post and some previous I don't think it is related to BB10 specific.

    Posted via CB10
    02-03-17 08:06 AM
  17. anon(9742832)'s Avatar
    As of my last post and some previous I don't think it is related to BB10 specific.

    Posted via CB10
    The issue I have found with YouTube is more how it first sets the download. I have had it happen than work fine.
    02-03-17 07:02 PM
  18. adonesc's Avatar
    So far, YouTube, FastTube and SuperTube work as before...

    Respect My Autoritah!
    02-03-17 07:36 PM
  19. crunch27's Avatar
    The problem I am having this week is YouTube works but there is no sound. My volume is all the way UP.

    Posted via CB10
    02-04-17 10:35 PM
  20. crackbb10's Avatar
    The problem I am having this week is YouTube works but there is no sound. My volume is all the way UP.

    Posted via CB10
    Hard reset should solve it if BBVE doesn't show a hardware problem.

    Posted via CB10
    02-07-17 02:14 AM
  21. mh1983's Avatar
    The problem I am having this week is YouTube works but there is no sound. My volume is all the way UP.

    Posted via CB10
    Had that issue; a reboot fixed it for me.

    Posted via CB10
    02-07-17 08:00 AM
  22. to boldly go's Avatar
    I use Zeus for youtube, seems to always work for me, and sometimes stereotube for specific music music or video searches. and Happy Birthday....
    02-07-17 08:35 PM
  23. skrble's Avatar
    Can anyone try this video for example (in fasttube)? I always get "error: 10" message. This seems to be related to all vevo videos so far. Developer hasn't given a sh*t to reply. I am worrying that this app is dead.



    Posted via CB10 using my  Q10!
    02-10-17 10:41 AM
  24. Jake2826's Avatar
    Can anyone try this video for example (in fasttube)? I always get "error: 10" message. This seems to be related to all vevo videos so far. Developer hasn't given a sh*t to reply. I am worrying that this app is dead.



    Posted via CB10 using my  Q10!
    I am getting allot of "error 10" messages on FastTube now too. It's not just you. And I've also emailed the developer with no response.
    02-10-17 11:36 AM
  25. skrble's Avatar
    I am getting allot of "error 10" messages on FastTube now too. It's not just you. And I've also emailed the developer with no response.
    It's funny. Reported message is being given a ticket promising cca. 24 hours in response. Even Navmii replied me that the product (Navfree) is discontinued.

    Luckily, we can still use SuperTube. I find it a bit awkward in terms of design, but it's still better than nothing.

    Posted via CB10 using my  Q10!
    02-10-17 02:26 PM
67 123

Similar Threads

  1. Jokes Jokes and More
    By mrlahjr in forum Forum Games
    Replies: 2
    Last Post: 05-09-18, 02:55 AM
  2. Why is blackberry not recommended for countries other than the US, UK and CANADA?
    By Sand_rina4 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 02-03-17, 09:06 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 02-02-17, 05:02 PM
  4. OTG and BB10N
    By BanditK6 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-17, 10:04 PM
  5. Mobile Standby and Phone idle: are they part of an app?
    By Heavens1 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 6
    Last Post: 02-01-17, 06:36 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD