1. ALshami Alaa's Avatar
    hey guys
    plz i need help about my blackberry z10 the problem is that i made reload os but while the reloading i lost connection to the internet then i star reload again but when it load 63% appear to me error notification and told me to check my internet connection and then retry but i had connection already . then i tried to make autoload os but after the autoload the screen turn black and the LED keep flashing red . it is on the same problem over 4 hour plz help
    08-01-13 05:08 PM
  2. thurask's Avatar
    Have you tried resetting the device to factory settings with BlackBerry Link?

    Posted via CB10
    08-01-13 05:35 PM
  3. ALshami Alaa's Avatar
    yes i tried to to restore factroy setting but when i connected to the blackberry link it appear to me just tow options reconnect and reload .when i chose reconnect tell me that make sure that ur device is connected by usb . and when i chose reload as i told u before it load to 63% and tell me that to check my internet connection
    08-02-13 01:18 AM

Similar Threads

  1. BB brand getting cooler?
    By blink333 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 89
    Last Post: 08-05-13, 09:27 PM
  2. Help: Opera 7 for 10.2.0.483 ?
    By Rame Khaleel in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 6
    Last Post: 08-03-13, 09:42 AM
  3. 1st (Negative) Impression of Q10 & Z10
    By BPMurph in forum BlackBerry Q10
    Replies: 19
    Last Post: 08-02-13, 11:06 AM
  4. Outlook Calendar Entry w/ Gmail Invitee Bug - *Work Around*
    By bluetroll in forum BB10 Tips, How To & FAQ
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-13, 08:23 AM
  5. Replies: 8
    Last Post: 08-02-13, 02:54 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD