1. Anubhav Nagpal's Avatar
    Hi, first of all I'm sorry if this has been addressed before, but I couldn't find the solution anywhere.

    I'm using Z30STA100-2/10.2.1.3442 and noticed suddenly that WhatsApp icon is missing from the hub and I'm not receiving any messages unless I open the app itself. I've tried uninstalling WhatsApp, restarting the device, reinstalling the app but to no avail.

    Hoping someone could help.

    Monster Z30 | Connect 2BA7BC8C | follow @anubhavnagpal | join BBM India Hangout at C0001C740
    01-04-15 07:36 PM
  2. santhoshmanikandan's Avatar
    Two options delete the app restart phone and then install. Other one is wiping your phone

    Z10STL100-1/10.3.1.1154
    01-04-15 07:51 PM
  3. tan_okan's Avatar
    Hard reset your phone by pressing the volume buttons until you see the red light.

    TAN OKAN PASSPORT
    01-04-15 07:54 PM
  4. Anubhav Nagpal's Avatar
    Two options delete the app restart phone and then install. Other one is wiping your phone

    Z10STL100-1/10.3.1.1154
    Tried the first option already. Will wait and see if there's anything else I could do before wiping the phone.

    Thanks

    Monster Z30 | Connect 2BA7BC8C | follow @anubhavnagpal | join BBM India Hangout at C0001C740
    01-04-15 08:01 PM
  5. Anubhav Nagpal's Avatar
    Hard reset your phone by pressing the volume buttons until you see the red light.

    TAN OKAN PASSPORT
    Nopes, didn't work .

    Monster Z30 | Connect 2BA7BC8C | follow @anubhavnagpal | join BBM India Hangout at C0001C740
    01-04-15 08:01 PM
  6. Eakle's Avatar
    re-install works for every apps that missing from Hub or you can try swipe from top right corner 5 times to reset hub first, if it doesnt help so you can re-install it

    Posted via CB10
    01-04-15 08:20 PM
  7. Denny_Crane's Avatar
    From. Within the HUB select the 3 dots, settings, Hub Management, WhatsApp, and ensure it's set to 'Show in both' (or however you would like it).
    01-05-15 09:25 PM
  8. Anubhav Nagpal's Avatar
    From. Within the HUB select the 3 dots, settings, Hub Management, WhatsApp, and ensure it's set to 'Show in both' (or however you would like it).
    It wasn't showing there too. However, now I have done a security wipe and everything is new

    Thanks

    Posted via CB10
    01-06-15 12:04 AM

Similar Threads

  1. Why is my voicemail icon gone from the hub?
    By snow2deep in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 03-13-15, 07:50 PM
  2. Why can't I get my music from downloaded music player Neutron.?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 01-04-15, 11:51 PM
  3. Facebook hub notification isn't marked read
    By Mataras in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 9
    Last Post: 01-04-15, 08:32 PM
  4. How do you share a presentation from passport to a non dlna device?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-04-15, 08:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD