1. 1DM1's Avatar
    I updated to 10.3.1 on my Z30 with AT&T and I have been having a lot of issues with messages not sending or they are very slow in sending. Some of my mms messages send but the receiver never gets them or gets the messages several hours later. Anyone have a suggestion?

    Posted via CB10
    03-17-15 08:11 PM
  2. anon(9208252)'s Avatar
    Make sure your mms settings are correct along with your apn settings.
    03-17-15 08:14 PM
  3. 1DM1's Avatar
    How do I do that? Also the hub is super slow too.

    Posted via CB10
    03-17-15 08:35 PM
  4. anon(9208252)'s Avatar
    Do a hard reset, see if it helps.
    03-17-15 08:47 PM
  5. Thorsten Heinsight's Avatar
    How do I do that? Also the hub is super slow too.
    To get to MMS settings: Hub > 3 dot menu (bottom right) > Settings > Text Messages
    There should be a list of MMS settings there.
    In regards to the general slowness, I would try a hard reset as WITHDRAWL suggested (hold both volume keys for 15-20 seconds).
    Just out of curiosity, what OS version are you on? (Settings > About > Category: OS) Are you on or something else?
    03-18-15 09:17 AM

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 06-30-16, 08:46 PM
  2. How is this possible on a passport
    By thekidshop in forum Ask a Question
    Replies: 26
    Last Post: 03-20-15, 07:13 PM
  3. Why can't my Z30 open audio clips on web sites?
    By KKrusher in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 03-18-15, 06:30 PM
  4. Why didn't I get the 10.3 update on my Z10?
    By TheHiroBandit in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 10
    Last Post: 03-18-15, 12:26 PM
  5. Z30 updates Malaysia
    By francisamc in forum BlackBerry Z30
    Replies: 0
    Last Post: 03-17-15, 07:57 PM