1. TheOmegaGamer's Avatar
    I just updated my media Library on my Q10SQN100-2/10.2.1.2228 and when I try to play any songs from an artist that has more then 3 albums the media player either refuses to play (does nothing when I tap on the song) or randomly plays a song 4 or 5 songs up, also the songs are all out of order and in the wrong albums. When I go to skip to the next son it plays the same song again then will skip to the next one, but then it will randomly stop halfway through the album and refuse to play the next song or any more songs afterwards. I did load the most current T-mobile update and I have over 1000 songs on the device on the SD card and on the device itself. Any ideas if it's just a bad APK/ known issue or if this is an isolated problem?
    03-22-14 10:58 AM
  2. eldricho's Avatar
    Try pulling your SD card, rebooting and then placing it in again
    Might be a case of bad indexing
    First time I've heard of it

    Posted via CB10
    03-22-14 11:02 AM
  3. Debbi-Ann Davidson's Avatar
    Having a similar problem as well

    Posted via CB10
    03-22-14 10:14 PM

Similar Threads

  1. Issue with Group Chats
    By markus_13 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 04-28-14, 06:15 AM
  2. problem with media card
    By janos2808 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 03-22-14, 11:27 AM
  3. 10.2.1.2156 issue on AT&T
    By Watcher777 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 03-22-14, 11:03 AM
  4. Facebook issue
    By Sabri Osama in forum BlackBerry Z10
    Replies: 7
    Last Post: 03-22-14, 10:59 AM
  5. BB Q10 Weird Signal Issue
    By skstrials in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 03-21-14, 07:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD