1. dna47's Avatar
    Hey Guys, so I've been trying to back up my z30 for the last week and every time I try it gets stuck somewhere between 30-50% at "Blackberry runtime". I've re-installed link, tried with two different laptops and it still does the same thing.

    It's really getting frustrating,and have no idea what else to try. Never had a problem backing up before. tried to search around but didn't find anything on CB.

    I'm running the 10.3.0.296 hybrid on my Z30. Did this happen to anyone? have you found a fix? thanks!
    08-23-14 03:18 PM
  2. anon721037's Avatar
    Try refreshing both your devices,
    08-23-14 03:22 PM
  3. dna47's Avatar
    Try refreshing both your devices,
    As in restarts/hard reboots? Done that multiple times, still no luck
    08-23-14 03:26 PM
  4. anon721037's Avatar
    Try using a diff usb port and cable , clear cache just for the hell.
    08-23-14 03:29 PM
  5. dna47's Avatar
    Bump!

    Posted via CB10
    08-24-14 04:04 AM
  6. anon721037's Avatar
    Maybe its the hybrid, why don't you try the new leak, 10.3.0.1052
    08-24-14 08:36 AM
  7. dna47's Avatar
    That's what I want to do, but the thing is, I want to back up to not loose everything on the phone.

    Posted via CB10
    08-24-14 01:04 PM
  8. dna47's Avatar
    A little bump..this problem is driving me crazy!!
    Last edited by dna47; 09-19-14 at 04:30 AM.
    09-16-14 08:53 PM
  9. dna47's Avatar
    Bump!!!!!!!!!!

    Posted via CB10
    09-19-14 02:55 AM
  10. dustmalik's Avatar
    Restoring runtime to a higher OS usually corrupts the runtime. So, you shouldn't even be trying to back it up in the first place.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z30
    09-19-14 05:37 AM
  11. dna47's Avatar
    Restoring runtime to a higher OS usually corrupts the runtime. So, you shouldn't even be trying to back it up in the first place.

    Posted via CB10 using my Gorgeous Z30
    Umm no, I've been doing this for 2 years now! I shouldn't be backing up if I wanted to downgrade, because usually a back up made from a higher version won't work on a lower OS.

    But a backup from a lower OS not working on a higher OS would just be stupid.

    Posted via CB10
    09-26-14 05:04 AM
  12. alsha84's Avatar
    Hey there, were you able to solve the problem ?
    I am having the same exact problem. When i try to backup using Link, it freezes at 57% during the Runtime section.
    10-26-14 04:05 AM
  13. CyberV's Avatar
    Did anybody found what is the issue?
    11-05-14 10:14 PM
  14. dna47's Avatar
    It 'fixed' itself when I upgraded to another os using Sachesi.

    Posted via CB10
    11-05-14 10:39 PM
  15. Jvaf's Avatar
    any solution to this? I am experiencing this as we speak...
    03-12-18 10:58 AM

Similar Threads

  1. Twitter for BlackBerry 10 or Blaq
    By drfever in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 7
    Last Post: 09-26-14, 09:19 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 08-31-14, 09:52 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-24-14, 07:58 PM
  4. New Blackberry owner issues
    By Jon Hill2 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 12
    Last Post: 08-24-14, 03:36 PM
  5. Blackberry link 10.3.0.1052
    By Ali Mozumder in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 6
    Last Post: 08-23-14, 03:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD