1. Robotpete's Avatar
    Hello

    I have an issue with BlackBerry Link not finishing the sync or backup.

    When I try to backup it starts then after a min or so it gives and error that it did not complete and to verify my device is turned on and connected, which it is.

    When I try to sync media it goes for a coup of min then shows complete even though it is not.

    I have tried different cables and even different phones. Similar problems.....

    Any idea's? Running 1.2.3.56

    Posted via CB10
    03-01-15 05:35 PM
  2. anon(9208252)'s Avatar
    If you have updated your OS lately you might want to d/l the new Blackberry Blend it has new drivers needed for blend and link.
    03-01-15 05:37 PM
  3. Smokeaire's Avatar
    Link won't backup my Passport if the wifi is on. Make sure yours is turned off then give it a try.

    Sent from my BlackBerry Passport
    03-01-15 05:39 PM

Similar Threads

  1. Replies: 30
    Last Post: 03-02-15, 08:21 PM
  2. Link vs. Blend
    By Colin 1981 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 03-02-15, 09:30 AM
  3. So I'm not seeing this improved 10.3.1 Android Runtime
    By lnichols in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 03-02-15, 12:03 AM
  4. HDMI not working.
    By baiosss in forum BlackBerry Z30
    Replies: 2
    Last Post: 03-01-15, 03:47 PM
  5. Why isn't my BlackBerry turning on?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-15, 12:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD