1. SalMan50's Avatar
    I use a Z10 running 10.2.1.3253, for months now it keeps asking me which app should be used to open hyperlinks (Internet links), no matter what's been chosen, this screen still pops up for every subsequent link opening in another app. Anybody knows how to choose once and have it remember for once and for all? Thanks in advance

    Keeps asking for default app-img_20140729_222741.png

    Posted via CB10
    07-30-14 04:03 AM
  2. Atmarix's Avatar
    I think there's No solution for that now. It seems to be a beta thing, because it doesn't make sense that you choose one thing all the time and it keeps coming up. I have that same issue as well and it doesn't bother me as much. But I still want it solved. I want stock native apps to be default in everything (except music app, eff it)

    Posted via CB10
    07-30-14 04:19 AM
  3. SalMan50's Avatar
    I think there's No solution for that now. It seems to be a beta thing, because it doesn't make sense that you choose one thing all the time and it keeps coming up. I have that same issue as well and it doesn't bother me as much. But I still want it solved. I want stock native apps to be default in everything (except music app, eff it)

    Posted via CB10
    Damn, if that's the case I would've been happier if they just decided to go with the native one automatically, and have to make us work to have something else in its place instead haha

    Posted via CB10
    07-31-14 02:00 AM
  4. m1kr0's Avatar
    You are ticking the box "set as default app" first and then you select the one you want? I assume you do but it still does not work?

    Z10 STL100-1, OS 10.2.1.3253
    07-31-14 02:17 AM
  5. emoha's Avatar
    Maybe it's a bug from one of the browsers you have?
    Uninstall & try setting default one by one, starting with opera.

    Posted via CB10
    07-31-14 02:23 AM
  6. SalMan50's Avatar
    You are ticking the box "set as default app" first and then you select the one you want? I assume you do but it still does not work?

    Z10 STL100-1, OS 10.2.1.3253
    Yup, I did that exact thing. One of the reasons I have so many browsers was actually to check and see if was not only a problem with me selecting the native browser as my only option

    Posted via CB10
    07-31-14 03:40 AM

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-30-14, 04:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD