02-21-15 09:20 PM
38 12
tools
  1. rvillanu77's Avatar
    Hi all,
    Yesterday I started having problems with my Outlook email account. Before, it worked fine. Now I cannot send emails most of the times, and when the mail is sent, it`s sent twice, three times (repeated).

    Does anyone know how to solve this?

    Thanks in advance
    02-03-15 09:10 AM
  2. blueyestm's Avatar
    tried removing the account and readding it?
    rvillanu77 likes this.
    02-03-15 11:01 AM
  3. rvillanu77's Avatar
    tried removing the account and readding it?
    Yes, but it didn't work. However, it works fine on my PC..
    Thanks.

    Posted via Blackberry Passport
    02-03-15 03:02 PM
  4. sajko11's Avatar
    Try checking all your settings. Smtp server or its port may be incorrect..

    Posted via CB10 with my Z10 (Z10STL100-2/10.3.1.1151)
    02-04-15 03:04 AM
  5. rvillanu77's Avatar
    Try checking all your settings. Smtp server or its port may be incorrect..

    Posted via CB10 with my Z10 (Z10STL100-2/10.3.1.1151)
    Thanks.
    Server (dub404-m.hotmail.com) and port (443) are automatically selected. Should I change them? Still failing and Im getting on my nerves..
    02-04-15 04:04 AM
  6. sajko11's Avatar
    Check with your provider what the setting should be..

    Quick search shows that outlook.com smtp server should be:
    Smtp-mail.outlook.com
    Port: 993
    Ssl

    Posted via CB10 with my Z10 (Z10STL100-2/10.3.1.1151)
    rvillanu77 likes this.
    02-04-15 06:34 AM
  7. presean's Avatar
    You are not alone, had the same issue here! I tried to remove the account and it doesn't help at all!

    Greetings from France !

    Posted from my flawless BlackBerry Passport
    rvillanu77 likes this.
    02-04-15 08:02 AM
  8. rvillanu77's Avatar
    You are not alone, had the same issue here! I tried to remove the account and it doesn't help at all!

    Greetings from France !

    Posted from my flawless BlackBerry Passport
    Really? Have you solved it? I removed the account and set again, but now there's no email on my inbox. Seems like it cannot retrieve emails...
    02-04-15 08:09 AM
  9. presean's Avatar
    No I have done the same think as you, and the email is empty cannot even send any email though!

    Wanne try the settings provided above!

    Posted from my flawless BlackBerry Passport
    02-04-15 08:12 AM
  10. rvillanu77's Avatar
    No I have done the same think as you, and the email is empty cannot even send any email though!

    Wanne try the settings provided above!

    Posted from my flawless BlackBerry Passport
    I've tried but it didn't work.
    02-04-15 08:15 AM
  11. sajko11's Avatar
    Did you try changing sntp server to what I mentioned before??

    Posted via CB10 with my Z10 (Z10STL100-2/10.3.1.1151)
    02-04-15 08:50 AM
  12. presean's Avatar
    Same here ! Did you received an email few days before saying that you have log-on from another place?


    Posted from my flawless BlackBerry Passport
    02-04-15 08:51 AM
  13. rvillanu77's Avatar
    Did you try changing sntp server to what I mentioned before??

    Posted via CB10 with my Z10 (Z10STL100-2/10.3.1.1151)
    Yes, I did. But it didn't work. An error mesagge appears. Thanks anyway
    02-04-15 08:54 AM
  14. presean's Avatar
    I have changed my password anyway !

    Posted from my flawless BlackBerry Passport
    02-04-15 08:56 AM
  15. rvillanu77's Avatar
    Same here ! Did you received an email few days before saying that you have log-on from another place?


    Posted from my flawless BlackBerry Passport
    Yes, last weekend I received 2 emails from Microsoft noticing me that a log-on from a non-authorised device (in USA; Im in Spain) had ocurred. For safety reasons, I changed my password.
    02-04-15 08:56 AM
  16. presean's Avatar
    Yes, last weekend I received 2 emails from Microsoft noticing me that a log-on from a non-authorised device (in USA; Im in Spain) had ocurred. For safety reasons, I changed my password.
    Damn exactly the same thing ! It was in the USA and I'm leaving in France, sure there is something linked ! We shouldn't be alone, let's wait for other folks.

    What OS are you running ?

    Posted from my flawless BlackBerry Passport
    02-04-15 09:06 AM
  17. rvillanu77's Avatar
    Damn exactly the same thing ! It was in the USA and I'm leaving in France, sure there is something linked ! We shouldn't be alone, let's wait for other folks.

    What OS are you running ?

    Posted from my flawless BlackBerry Passport
    I have a BB Passport with 10.3.0.908. Yesterday I tried to configure my Outlook account on my wife's BB Z10 (didn't work) and configure my wife's Hotmail account on my Passport (this worked). So there's something about my account, i'm afraid..
    02-04-15 09:09 AM
  18. shmuel82's Avatar
    Hi

    I have been having the same issues since yesterday later afternoon, I tried all I could but the issues are still persisting, Anyone can help us or advice who can assist? My carrier here in the UK EE can't help.

    Posted via CB10
    02-04-15 09:16 AM
  19. presean's Avatar
    Seems that only Europe is affected !

    Posted from my flawless BlackBerry Passport
    02-04-15 09:20 AM
  20. rvillanu77's Avatar
    Hi

    I have been having the same issues since yesterday later afternoon, I tried all I could but the issues are still persisting, Anyone can help us or advice who can assist? My carrier here in the UK EE can't help.

    Posted via CB10
    I've sent an email to Microsoft support. You both could do the same in order they see it's not an isolated issue..
    02-04-15 09:22 AM
  21. chuckwalla's Avatar
    I received the same emails regarding account access. I'm in the US. I changed my password.

    Still getting mail without issue.

    What the what?
    02-04-15 09:27 AM
  22. rvillanu77's Avatar
    I received the same emails regarding account access. I'm in the US. I changed my password.

    Still getting mail without issue.

    What the what?
    Lucky you...
    02-04-15 09:30 AM
  23. sajko11's Avatar
    Try this server:
    snt405-m.hotmail.com
    Port: 443

    Posted via CB10 with my Z10 (Z10STL100-2/10.3.1.1151)
    rvillanu77 likes this.
    02-04-15 09:30 AM
  24. rvillanu77's Avatar
    That's my supposed inbox 1 hour after having configured my account
    Issues with my Outlook account-img_20150204_163032.png

    Posted via Blackberry Passport
    EmaliMcrtny likes this.
    02-04-15 09:31 AM
  25. rvillanu77's Avatar
    Try this server:
    snt405-m.hotmail.com
    Port: 443

    Posted via CB10 with my Z10 (Z10STL100-2/10.3.1.1151)
    Nothing happens. Still the same issue. Thanks anyway
    02-04-15 09:36 AM
38 12

Similar Threads

  1. How to transfer your account of clash of clan?
    By shardulxz in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 3
    Last Post: 02-09-15, 05:34 AM
  2. Why is my Passport not receiving calls randomly/ unreachable?
    By syedahmedsaad in forum BlackBerry Passport
    Replies: 11
    Last Post: 02-07-15, 10:30 PM
  3. Beta issue
    By sparkybob in forum General BBM Chat
    Replies: 6
    Last Post: 02-03-15, 05:01 PM
  4. Does the "Remember App" get backed up with Blackberry Link?
    By frankfournier in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 02-03-15, 10:16 AM
  5. I Got My Update Thread (Official)
    By Ajay Chopra1 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-03-15, 08:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD