1. brian4591's Avatar
    I am having an issue with typing in the sign in box on this webpage. I have tried the browser in desktop mode as well.

    Anyone know a way to make this work?

    This is the page: https://myconnection.safetyauthority...unt/User/LogOn

    Posted via CB10
    baarn likes this.
    04-21-15 03:00 PM
  2. brian4591's Avatar
    I just downloaded Dolphin Browser from Snap and still can't quite get it to work.

    At least with Dolphin I was able to paste into the field box but I think pasting my password won't work properly.

    Any other browsers I should try?

    Posted via CB10
    04-21-15 03:15 PM
  3. brian4591's Avatar
    Chrome - wouldn't load app
    Firefox - same issue as Dolphin and BlackBerry Browser (can't type)

    Used my workers iPhone with the Safari Browser and that worked perfectly. He was so proud of his POS iPhone.

    Posted via CB10
    04-21-15 03:26 PM
  4. baarn's Avatar
    Funnily enough, it works from the BlackBerry browser imbedded in the CB10 app. Weird.
    Looks like some bad Javascript to me.
    brian4591 likes this.
    04-21-15 04:29 PM
  5. baarn's Avatar
    OK, from the BlackBerry browser, do the double fingered swipe from the bottom of the screen to bring up the keyboard. Press a letter, eg. q. Touch in the box where you want to type. Type.
    04-21-15 04:32 PM
  6. brian4591's Avatar
    Thank you for your suggestions and testing it out.

    First : CB10 browser does work for typing in the field box. But for some reason I still can't get in. Says wrong password even though I know for sure it is correct....

    Second: I can't do a two finger swipe up from my BlackBerry as I have a Passport. But I remember it not working as well with my old Z10. The keyboard would just drop instantly when I tried to type. Are you saying you can get the keyboard to stay up with a Z10/Z30?


    Posted via CB10
    04-21-15 04:44 PM
  7. brian4591's Avatar
    Nevermind. I can get in with the CB10 browser.

    But now in the webpage the information (current permits list) is blank. What a pain in the ***.

    Posted via CB10
    04-21-15 04:46 PM
  8. baarn's Avatar
    Second: I can't do a two finger swipe up from my BlackBerry as I have a Passport. But I remember it not working as well with my old Z10. The keyboard would just drop instantly when I tried to type. Are you saying you can get the keyboard to stay up with a Z10/Z30?
    Does the Passport not have a numeric and symbol virtual keyboard - does it not come up with the two fingered swipe?
    On the z10, the keyboard appears briefly then disappears before you can type. My workaround allows the keyboard to stay and enable typing.
    04-21-15 05:11 PM
  9. baarn's Avatar
    Nevermind. I can get in with the CB10 browser.

    But now in the webpage the information (current permits list) is blank. What a pain in the ***.
    I haven't looked on my PC, but I imagine the website probably disables right click using Javascript, with some nasty side effects. Maybe CB10 disables Javascript so the login works. Likewise, because Javascript may be disabled in the CB10 browser, when logged in, the website displays no useful info.
    04-21-15 05:16 PM
  10. brian4591's Avatar
    The "special" keyboard come up automatically when you are in a text field. But on this webpage it drops right away as you have seen on the Z10. I thought I had tried a two finger swipe up when I had a Z10 but couldn't get it to work. So you are actually able to type in the fields with a Z10?

    Posted via CB10
    04-21-15 05:17 PM
  11. baarn's Avatar
    So you are actually able to type in the fields with a Z10?
    With the workaround as described - yes.
    04-21-15 05:20 PM
  12. Daanisawesome's Avatar
    Issue with typing on webpage using browser-img_20150422_005326.png

    Tested using Browsie Browser

    Posted via CB10
    brian4591 likes this.
    04-21-15 05:54 PM
  13. brian4591's Avatar
    Daan,

    YES it actually worked. I tried so many browsers to try and make this work. I'm glad to have paid for your browser because it works!!

    Out of curiosity, do you know what is wrong with all the other browsers (or the webpage) to have this issue?
    07-07-15 10:52 AM

Similar Threads

  1. Moved on from Q10 to Classic.
    By TheQueerGuy in forum BlackBerry Classic
    Replies: 10
    Last Post: 04-22-15, 02:07 PM
  2. BlackBerry advances security of Mobile and IoT with new high assurance initiative
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-15, 03:00 PM
  3. Using BBM API
    By jaypatelani in forum New to BlackBerry App Dev
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-15, 02:10 PM
  4. Browser or Twitter issue?
    By Mothannation in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-15, 12:48 PM
  5. How do I set up work and personal email on BlackBerry 9000?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Bold 9000
    Replies: 1
    Last Post: 04-21-15, 11:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD