1. Robin Lim's Avatar
    I was testing different settings for home page options with the Web browser. Some combination I tired caused problems. Now I cannot access browser settings.

    If I launch the browser I get a blank browser and noting works. If I launched through search or a link the browser works but the settings button is unresponsive.

    Anyway to reset my browser without having to do a full security wipe?

    Posted from my Zed 10
    08-17-13 08:33 AM
  2. Robin Lim's Avatar
    Update: If I open a we badge from search I am able to access browser settings, but if I select Display and Actions or Privacy and Security nothing happens. After that I cannot access settings anymore without repeating the procedure.

    Posted from my Zed 10
    08-17-13 09:17 AM
  3. Chanlion's Avatar
    Usually when it glitches like that. I just active frame it, hold down the X and it works again.
    Robin Lim likes this.
    08-17-13 09:53 AM
  4. Robin Lim's Avatar
    Tried that one. Does not work for me.

    Posted from my Zed 10
    08-17-13 09:58 AM
  5. ATMJOE's Avatar
    Update: If I open a we badge from search I am able to access browser settings, but if I select Display and Actions or Privacy and Security nothing happens. After that I cannot access settings anymore without repeating the procedure.

    Posted from my Zed 10
    If you can access security and settings once.
    - clear history
    - clear cookies and other data

    Close browser

    Restart your phone by holding down power button and continue to hold the power button until you see the blue boot up circle

    That may clear your issue


    Give your phone sometime to settle in after this reboot



    Posted via CB10. BlackBerry Z10
    Robin Lim likes this.
    08-17-13 10:00 AM
  6. Robin Lim's Avatar
    Thanks. Tried it. Did not work. I think I entered an incompatible combination in home page settings, and that is what is causing the problems. If there was some way I could reset my display and actions settings for the browser, I think that would fix it.

    Posted from my Zed 10
    08-17-13 11:18 AM
  7. ATMJOE's Avatar
    Thanks. Tried it. Did not work. I think I entered an incompatible combination in home page settings, and that is what is causing the problems. If there was some way I could reset my display and actions settings for the browser, I think that would fix it.

    Posted from my Zed 10
    Read this section

    http://devicesupport.swisscom.ch/web...fault-settings

    Posted via CB10. BlackBerry Z10
    Robin Lim likes this.
    08-17-13 12:01 PM
  8. Robin Lim's Avatar
    Yes, I guess that would be the only way. Had to do it before to get rid of junk thumbnails from the Amazon Kindle app.

    Posted from my Zed 10
    08-17-13 12:14 PM
  9. Robin Lim's Avatar
    Did the security wipe. Not as big a deal for me. I only have a few apps.

    Posted from my Zed 10
    ATMJOE likes this.
    08-17-13 01:48 PM
  10. Emaderton3's Avatar
    Try solution 2 on the following thread. Works for me every time. I have to do it about every three weeks.

    http://forums.crackberry.com/blackbe...rowser-819377/

    Posted via CB10
    Robin Lim likes this.
    08-17-13 03:43 PM
  11. Robin Lim's Avatar
    Everything is working fine after a full wipe. Solution 2 would not work, since I cannot access Browser > Settings > Display and Actions.

    Posted from my Zed 10
    ATMJOE likes this.
    08-17-13 11:23 PM
  12. c_legaspi's Avatar
    same thing happen to me twice. nothing worked except a wipe. i think at the time it froze, i too was messing around with the browser setting.
    Robin Lim likes this.
    08-18-13 12:15 AM
  13. Robin Lim's Avatar
    Thanks for the confirmation. I was changing Startup and Homepage settings when the error occurred.

    After reading other threads I realized this issue has been mixed in with general browser freeze or becoming unresponsive issues.

    For the ones reporting inability to enter Display and Settings, it looks like only a full wipe will work. Will try to change the thread title when Ai get to a desktop to make the title more specific and helpful to future readers.

    Thanks all.

    Posted from my Zed 10
    ATMJOE likes this.
    08-18-13 02:04 AM
  14. ATMJOE's Avatar
    Thanks for the confirmation. I was changing Startup and Homepage settings when the error occurred.

    After reading other threads I realized this issue has been mixed in with general browser freeze or becoming unresponsive issues.

    For the ones reporting inability to enter Display and Settings, it looks like only a full wipe will work. Will try to change the thread title when Ai get to a desktop to make the title more specific and helpful to future readers.

    Thanks all.

    Posted from my Zed 10
    Glad you got it working

    Posted via CB10. BlackBerry Z10
    08-18-13 02:41 AM
  15. Robin Lim's Avatar
    Well, a full security wipe is not a great solution. But after reading and reading I found no solution. I found one long thread where this issue was mixed in with other browser issues. Was not resolved there. So I decided to bite the bullet and just do the full wipe.

    Posted from my Zed 10
    08-18-13 03:36 AM
  16. Efeezy4Sheezy's Avatar
    Having to do a full wipe sucks big time

    Posted via CB10
    10-10-13 02:37 PM

Similar Threads

  1. Set Neutron player as default?
    By conkybubs in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 7
    Last Post: 11-26-14, 07:53 PM
  2. Cannot connect to the voice control server
    By sulcopete in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 08-19-13, 01:46 PM
  3. Z10 Browser not working
    By Stephen Cooper in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-13, 06:56 PM
  4. Accessing photos to attach to e-mail
    By Gun McBang in forum BlackBerry Q10
    Replies: 6
    Last Post: 08-16-13, 02:36 PM
  5. Does anyone know where I can find the apn settings?
    By phinphan1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-13, 11:47 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD