1. BoyTanggol's Avatar
    My hub just started to act up. When I'm trying to hit compose button it will open the application list then will restart. I didn't changed anything before this happen.

    Anyone experiencing this besides me? Any known fix?

    Hub restarting-img_20141120_123752.png

    Posted via CB10
    vanthol likes this.
    11-19-14 10:39 PM
  2. SlcCorrado's Avatar
    I experienced that all the time on the last leak... I upgraded to .1151 and no more reboots
    11-19-14 10:41 PM
  3. TheScionicMan's Avatar
    I would start by resetting the Hub. Swipe down diagonally 5 times on the upper right corner of the Hub.
    11-19-14 11:27 PM
  4. BoyTanggol's Avatar
    I experienced that all the time on the last leak... I upgraded to .1151 and no more reboots
    I'm on Z10STL100-2/10.3.1.800. Was this your previous OS.

    I would start by resetting the Hub. Swipe down diagonally 5 times on the upper right corner of the Hub.
    I tried everything. Hub restart. Phone restart. Phone shutdown. Battery pull.

    Posted via CB10
    11-19-14 11:52 PM
  5. SlcCorrado's Avatar
    No, I was on 1015 or whatever. I'd recommend an update anyway. Hopefully that'll fix it in the process
    11-20-14 12:14 PM
  6. BoyTanggol's Avatar
    No, I was on 1015 or whatever. I'd recommend an update anyway. Hopefully that'll fix it in the process
    I wonder if this is really fixed on the latest leak, or its just waiting to appear again. I already downloaded the latest leak, I'm going to load it later.

    Posted via CB10
    11-20-14 06:09 PM
  7. SlcCorrado's Avatar
    You may as well. I've been doing full restores with link lately and had no problems. Everything's gravy, just have to punch in account passwords. Easy
    11-20-14 06:26 PM

Similar Threads

  1. USB OTG HUB. Has anyone test it before?
    By panco469 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 6
    Last Post: 03-20-15, 08:05 PM
  2. HUB vs Remember
    By vgorous in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 17
    Last Post: 12-13-14, 05:37 PM
  3. Blaq deleted but still appearing in HUB
    By zahidaltaf in forum BlackBerry Q10
    Replies: 5
    Last Post: 11-26-14, 07:55 AM
  4. Can I Add a Social Network to Hub on Q10?
    By Mohamad Nagi in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 11-20-14, 12:05 PM
  5. Why is it that anytime I restart my BB 9930 the keypad doesn't work?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 11-19-14, 06:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD