1. seykooooah's Avatar
    http://forums.crackberry.com/blackbe...cebook-845848/

    http://forums.crackberry.com/blackbe...ations-850291/

    Today, I install Facebook app and add my Facebook account. Enabled all notifications (except find friends) as "on." HUB started to working unproper again.

    Then I made options as below:

    -Find Friends "off"
    -Enable Notifications "on"
    -Sync Messages "on"
    -Sync Events "off"

    Now HUB & all notifications working proper. Problem is "Sync Events"

    If you have this issue, please check and test this.
    09-24-13 06:17 AM
  2. pkcable's Avatar
    Thanks for the heads up!
    09-24-13 12:13 PM
  3. kkanagas's Avatar
    Thanks for letting us know; unfortunately this didn't solve the issue on my Z10.
    09-24-13 03:52 PM
  4. hassanalusi's Avatar
    this also doesn't work on the Q10, running 10.1 or 10.2, still the problem is there...
    09-25-13 06:14 PM
  5. pgh2tor's Avatar
    Has there been an update on if Facebook can be reinstalled with out any collateral damage?

    Posted via CB10
    10-07-13 09:25 AM
  6. CrownIsle's Avatar
    As far as i know, there is no facebook update and i STILL have my facebook disabled amd oly access from the browser just so i dont have a tex message issue.

    Aother lame fail in an app from our leaders at blackberry. I could legit cry a river. I dont get it.
    10-07-13 07:57 PM
  7. swagci's Avatar
    Why don't you guys try side loading an android port Facebook.

    Posted via CB10
    10-14-13 01:48 AM
  8. CrownIsle's Avatar
    The consumer in me feels like, i own a blackberry, i shouldnt have to (sideload). But i guess now and then im glad that sideloading is possible, as its probably kept some people from jumping the bb ship
    10-14-13 10:04 AM
  9. kkanagas's Avatar
    I downloaded Facebook 10.2.2 this afternoon, and re-enabled notifications and message syncing. Everything seems to be working again, with text messages delivering to the hub. Hopefully this new version of Facebook ends up being a permanent fix for the hub issue.
    10-17-13 08:22 PM
  10. Laura13214's Avatar
    Thanks for this - I tried it at the start of this week when I' had this problem (for the fifth time!) and it seems to have resolved it. Yaaayyyy!
    12-04-13 01:41 PM

Similar Threads

  1. Anybody else having issues with 10.1.0.4200?
    By Michael PhelpsBBZ10 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 09-26-13, 11:53 PM
  2. Apps pushing notifications to hub?
    By Q10Nutter in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 09-25-13, 02:12 PM
  3. Facebook notifications delayed
    By Lucas D in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 13
    Last Post: 09-24-13, 11:25 PM
  4. Ing Direct deposit issue with camera
    By Happgilmore in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-13, 09:05 PM
  5. Email issue since updating operating system
    By drfever in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 2
    Last Post: 09-24-13, 10:40 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD