1. Traxxmy's Avatar
    It seems my hub is going crazy. The photos is not edited whatsoever. Taken using screen shot directly. Need to restart as swipe up or swipe left doesn't responding.

    Hub Going Crazy-img_20140910_233544.png
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140910_233544.png 
Views:	894 
Size:	50.4 KB 
ID:	296949

    Symbian is still and always my favourite Os. Nokia 808. FilePLAY Music Player
    09-10-14 11:52 AM
  2. Foreverup's Avatar
    Restart your phone and it will go away
    09-10-14 12:15 PM
  3. Joshu42's Avatar
    Or simply move your finger 5 times from the center to the top right while in the HUB.

    Correction: swipe from the top right to the center of the screen 5 times quickly while in the HUB to reset it.
    Last edited by Joshu42; 09-11-14 at 05:48 AM.
    09-10-14 02:37 PM
  4. beemaabeemababy's Avatar
    Lol that has happened to me before.

    I didn't think to make a screen shot at the time. I just restarted my phone and it fixed itself.

    Had I saved a screen shot, I would have come straight to the forums and asked if anyone else had experienced it. But I didn't have pics... so it didn't happen lol.

    Posted via CB10
    09-10-14 04:13 PM
  5. diegonei's Avatar
    Seen the browser do that once.

    Posted via CB10
    09-10-14 06:51 PM
  6. Thesmartmale's Avatar
    You should see the hub on the STL100-1, disaster!

    Posted via CB10
    09-12-14 06:07 AM
  7. Traxxmy's Avatar
    You should see the hub on the STL100-1, disaster!

    Posted via CB10
    Do you have any pictures?. I though mine is special case.

    Symbian is still and always my favourite Os. Nokia 808. FilePLAY Music Player
    09-12-14 06:12 AM
  8. Thesmartmale's Avatar
    Do you have any pictures?. I though mine is special case.

    Symbian is still and always my favourite Os. Nokia 808. FilePLAY Music Player
    Unfortunately I can't take screenshots when my hub goes crazy it literally makes the phone useless without a restart which happens on a daily basis.

    Posted via CB10
    09-14-14 06:56 AM
  9. Foreverup's Avatar
    Unfortunately I can't take screenshots when my hub goes crazy it literally makes the phone useless without a restart which happens on a daily basis.

    Posted via CB10
    What OS version are you running
    09-15-14 09:01 AM
  10. Thesmartmale's Avatar
    What OS version are you running
    Z10 STL100-1/10.2.1.3247

    Posted via CB10
    09-17-14 12:15 PM
  11. Foreverup's Avatar
    Z10 STL100-1/10.2.1.3247

    Posted via CB10
    I had the same issue on 10.2.0. I would try to reload the OS.
    09-17-14 12:41 PM
  12. Thesmartmale's Avatar
    I had the same issue on 10.2.0. I would try to reload the OS.
    Done, no change, still same problem.

    Posted via CB10
    09-18-14 07:30 AM
  13. Traxxmy's Avatar
    I had the same issue on 10.2.0. I would try to reload the OS.
    What's the point reload the Os when it is still the same Os version. Kind of annoying reading the thread with issues and the first suggestions is "reload Os".

    Symbian is still and always my favourite Os. Nokia 808. FilePLAY Music Player
    09-18-14 07:38 AM
  14. Joshu42's Avatar
    Done, no change, still same problem.
    Did you restore ? Because the idea is to NOT restore after the reload. Then, add your account one by one and let them sync before adding another (can take 1 to 2 days for the contacts sync).
    09-18-14 07:40 AM
  15. Foreverup's Avatar
    What's the point reload the Os when it is still the same Os version. Kind of annoying reading the thread with issues and the first suggestions is "reload Os".

    Symbian is still and always my favourite Os. Nokia 808. FilePLAY Music Player
    The point is a file might have been corrupted. So reloading the OS, even if it is the same version, would replace the file
    09-18-14 08:49 AM
  16. Thesmartmale's Avatar
    Did you restore ? Because the idea is to NOT restore after the reload. Then, add your account one by one and let them sync before adding another (can take 1 to 2 days for the contacts sync).
    If I don't restore then how do I get my data back?

    Posted via CB10
    09-18-14 11:13 AM
  17. Joshu42's Avatar
    If I don't restore then how do I get my data back?
    Do a selective restore. Only pictures/videos/music/documents... if not already done on an SD card.
    Accounts (email, social, ...) must be added one by one as you did the first time you start the phone.
    Apps must be installed again through BlackBerry world.
    And as always, until the official 10.3.1 is released, don't load a lot of Android app... because issues come often from them.
    09-18-14 02:52 PM

Similar Threads

  1. Replies: 179
    Last Post: 09-24-14, 03:33 PM
  2. Do you like this wallpapers ! ! ! ! Go get it
    By tosky yin in forum BlackBerry 10 Wallpapers
    Replies: 7
    Last Post: 09-18-14, 11:20 AM
  3. My Hub won't work! Anybody please?
    By Chandra1496 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 09-13-14, 12:43 AM
  4. Replies: 20
    Last Post: 09-11-14, 06:06 PM
  5. Black theme for WhatsApp in the Hub
    By L_ieven in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-09-14, 06:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD