1. nicthegreek's Avatar
    Hi guys, I just noticed the other day that sometimes when I am in the hub everything flickers for a bit maybe 3 or 4 times. Then ts fine. I just noticed this after the most recent update. Does anybody else have the same issue.

    Just wondering. Thanks for your time.

    Sincerely,

    Nick
    03-03-17 03:40 PM
  2. Bla1ze's Avatar
    Uninstall Face10, reboot, then re-install it.
    zephyr613 likes this.
    03-03-17 04:23 PM
  3. DickDorf's Avatar
    I had the problem, uninstalled face10 and Messenger as they didn't show up in the hub so I assumed they were the problem. The apps and hub are fine after removing and reinstalling.

    Posted via CB10
    03-03-17 09:08 PM

Similar Threads

  1. hub functionality
    By san4berry in forum BlackBerry HUB+ Suite
    Replies: 13
    Last Post: 03-28-17, 10:00 PM
  2. SMS Not Showing as Read in the HUB on my Priv
    By molonlabe2a in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 03-05-17, 11:00 PM
  3. Do i need Android for Work with BlackBerry Connect Plus
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-17, 04:14 PM
  4. Can't reach the email accounts to change a password on my Curve 9300
    By Sparky4010 in forum BlackBerry Curve 9310
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-17, 01:57 AM
  5. BlackBerry Hub+ Services Notification
    By europolska00 in forum BlackBerry KEYone
    Replies: 4
    Last Post: 03-03-17, 04:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD