1. Yoox_II's Avatar
    Go in your hub. Swipe from the left to the right to reveal the different accounts you have on your BB10. Then slowly slide your finger from left to right and watch as the sliding animation goes wonky... kinda like it can't decide what speed to go. I'm on 10.3.1.2708.
    I'm assuming others can see this, but maybe its my touch screen or something. Let me know if you see what I'm talking about.

    Posted via CB10
    x-l likes this.
    04-07-15 06:12 PM
  2. Edge of Night's Avatar
    Not getting this response on my Passport. Smooth.

    Posted via my PassportSQW100-1/10.3.1.2708
    04-07-15 06:56 PM
  3. BB10_fan1's Avatar
    Nothing odd here on Z30STA100-5/10.3.1.2582


    Posted via CB10
    04-08-15 05:47 AM
  4. attaturk's Avatar
    No problems at all. Just tried it on my Passport.

    Posted via CB10
    04-08-15 06:56 AM
  5. ZMnsr1's Avatar
    It happens sometimes on my Z10 but I have to do the motion multiple times and fast

    Posted via CB10
    04-08-15 07:53 AM
  6. Bishkin's Avatar
    Go in your hub. Swipe from the left to the right to reveal the different accounts you have on your BB10. Then slowly slide your finger from left to right and watch as the sliding animation goes wonky... kinda like it can't decide what speed to go. I'm on 10.3.1.2708.
    I'm assuming others can see this, but maybe its my touch screen or something. Let me know if you see what I'm talking about.

    Posted via CB10
    Unfortunately, this "glitch" or "bug" never existed.
    04-08-15 08:59 AM
  7. Thorsten Heinsight's Avatar
    Go in your hub. Swipe from the left to the right to reveal the different accounts you have on your BB10. Then slowly slide your finger from left to right and watch as the sliding animation goes wonky... kinda like it can't decide what speed to go. I'm on 10.3.1.2708.
    I'm assuming others can see this, but maybe its my touch screen or something. Let me know if you see what I'm talking about.
    I'm going to be honest, when I first read your post I figured you were an incompetent user who didn't know what they're talking about, but I figured I would give it a try and I can actually consistently reproduce this bug, but you do have to be swiping back and forth abnormally fast.
    der_mit likes this.
    04-08-15 10:01 AM
  8. Yoox_II's Avatar
    I'm going to be honest, when I first read your post I figured you were an incompetent user who didn't know what they're talking about, but I figured I would give it a try and I can actually consistently reproduce this bug, but you do have to be swiping back and forth abnormally fast.
    Okay? Thanks for the useless intro to your comment. And no, I do not have to swipe abnormally fast. Unless you're a slow person then yes you might see it as "fast"

    Posted via CB10
    04-08-15 10:05 AM

Similar Threads

  1. Android Hub Notifications Don't Work 10.3.1.1784
    By theservant in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 04-14-15, 10:21 PM
  2. How to delete "instant reply" or whatever in the Hub
    By curves2000 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 8
    Last Post: 04-08-15, 05:36 PM
  3. Does the hub delete old messages automatically
    By mroy52 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 04-07-15, 03:20 PM
  4. My Blackberry Hub has been syncing for the past two days, when will it stop?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry 10 Phones & OS
    Replies: 1
    Last Post: 04-07-15, 09:37 AM
  5. Calendar bug
    By Thesmartmale in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 04-06-15, 10:03 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD