10-13-14 07:44 PM
441 ... 161718
tools
  1. Tim-ANC's Avatar
    Can somebody help, I get this error trying to update.

    I have a Z10 STL 100-1
    Post over here:
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=825409

    The dev frequents that topic.

    www.907outdoors.com
    01-29-14 10:25 AM
  2. LopeZ10's Avatar
    Can somebody help, I get this error trying to update.

    I have a Z10 STL 100-1

    Attachment 243039
    What codes are you using?


    Posted With My ZL1 OS:Unknown Via CB10
    01-29-14 11:02 AM
  3. rafaelsegoviam's Avatar
    Hola yo soy de El Salvador tambien, tu adquiriste tu celular con Claro? es que yo quiero actualizar la versin del OS, mi Z10 STL100-1 lo adquir en Claro pero no se si esta desbloqueado para otras bandas y si habra problema instalandole la versin 10.2.0.424 de Vodafone, que opinas?
    01-31-14 04:35 PM
  4. LopeZ10's Avatar
    Hola yo soy de El Salvador tambien, tu adquiriste tu celular con Claro? es que yo quiero actualizar la versin del OS, mi Z10 STL100-1 lo adquir en Claro pero no se si esta desbloqueado para otras bandas y si habra problema instalandole la versin 10.2.0.424 de Vodafone, que opinas?
    Usa los codigos de Uk pero no se si ya ellos hicieron el update 315 es el codigo de pais y 015 el de carrier

    Posted With My ZL1 OS:Unknown Via CB10
    Last edited by LopeZ10; 01-31-14 at 07:51 PM.
    01-31-14 06:54 PM
  5. dgreatez's Avatar
    would this method work to get 10.2.1? tmobile usa
    02-07-14 09:42 PM
  6. Tim-ANC's Avatar
    would this method work to get 10.2.1? tmobile usa
    Not sure if you mean you have tmo, or want a tmo release. Regardless you need to pick a release that matches your model number.
    02-07-14 09:54 PM
  7. dgreatez's Avatar
    My bad I meant I had t-mobile usa, but I was just curious to know if this method would work to get 10.2.1

    Posted via CB10
    02-08-14 10:45 AM
  8. Tim-ANC's Avatar
    My bad I meant I had t-mobile usa, but I was just curious to know if this method would work to get 10.2.1

    Posted via CB10
    Yes, if you can find the firmware for your model number.
    02-09-14 12:22 PM
  9. rafaelsegoviam's Avatar
    Usa los codigos de Uk pero no se si ya ellos hicieron el update 315 es el codigo de pais y 015 el de carrier

    Posted With My ZL1 OS:Unknown Via CB10
    De acuerdo, voy a probar realizando la actualizacin, gracias!
    02-10-14 12:55 PM
  10. leticeberry's Avatar
    Please someone help me. Sachesi searches but finds nothing. My carrier is AT&T. Not sure I entered the information correctly. what info should I enter into Sachesi so that it searches for the update correctly? I'm using 310 for the country code, 030 for the carrier (AT&T), Not sure what to enter in "variant" or "server".

    Thanks.
    02-24-14 01:41 PM
  11. rcab's Avatar
    Please someone help me. Sachesi searches but finds nothing. My carrier is AT&T. Not sure I entered the information correctly. what info should I enter into Sachesi so that it searches for the update correctly? I'm using 310 for the country code, 030 for the carrier (AT&T), Not sure what to enter in "variant" or "server".

    Thanks.
    I have AT&T Z10 and I used Rogers in Canada codes. 302 and 720. Don't use codes for AT&T because you won't find anything (I doubt if they have it available yet). Choose the model number which i have is -003. You should find that Sachesi will see the Roger's files and download them for you.


    You won't have wifi calling. you will have to wait for TMobile to release that.
    02-24-14 02:53 PM
  12. leticeberry's Avatar
    I have AT&T Z10 and I used Rogers in Canada codes. 302 and 720. Don't use codes for AT&T because you won't find anything (I doubt if they have it available yet). Choose the model number which i have is -003. You should find that Sachesi will see the Roger's files and download them for you.

    You won't have wifi calling. you will have to wait for TMobile to release that.
    Everything was working fine until I got to the part where Sachesi says "searching for USB device". My phone is connected to USB and connected to BBLink, but Sachesi still can't find it. Any ideas? Thanks.
    02-25-14 11:10 AM
  13. LopeZ10's Avatar
    Everything was working fine until I got to the part where Sachesi says "searching for USB device". My phone is connected to USB and connected to BBLink, but Sachesi still can't find it. Any ideas? Thanks.
    If you are using password disable it and close Link before you try with Sachesi


    Posted With My ZL1 OS:Unknown Via CB10
    02-25-14 06:04 PM
  14. Andreas Kimishis1's Avatar
    02-25-14 06:26 PM
  15. emmberry's Avatar
    Hi,
    I went through the loading process (100% loading displayed on the Q10 screen) of SQN100-3 to replace SQN100-5.
    Then the mobile restarted and I still have SQN100-5 in the system !
    I used Sachesi on Mac OS 10.8.5, managed to load SQN100-3 from my carrier. The phone is unlocked.
    Any advise ?
    Thanks in advance !
    06-19-14 12:34 AM
  16. LopeZ10's Avatar
    That won't change is your Q10 phone Model

    Posted With My ZL1 OS:Unknown Via CB10
    10-13-14 07:44 PM
441 ... 161718

Similar Threads

  1. Beautify effect gone in 10.2
    By diruocco in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 13
    Last Post: 10-29-13, 10:15 PM
  2. Difference between 10.2 official or leak?
    By Jeandry Brito in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 10-24-13, 11:52 AM
  3. 10.2 missing better swipe down settings menu
    By PrimalYeti in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 10-23-13, 08:54 PM
  4. Search, phone and camera bar missing after 10.2 update
    By donaldblair in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 10-23-13, 08:31 PM
  5. How much memory used
    By Playbookjoe in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 10-23-13, 08:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD