1. wolfee48's Avatar
    Is it possible to hide my device from showing as a connected device on a wireless network I'm connected to?

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.0.1154
    09-10-14 10:59 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    I know you can hide the network from devices but to hide a device from a network...I don't believe so
    09-10-14 11:25 AM
  3. Joshu42's Avatar
    Well, the wireless network gave you an IP address... and it has your MAC address also. It's pretty mandatory in order to be able to use it
    You can probably do something if the access point is yours.
    09-10-14 11:42 AM
  4. wolfee48's Avatar
    I figured as much, I searched and searched but no luck. Just wanted to reach out to CB community.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.0.1154
    09-10-14 12:04 PM
  5. mrjmc99's Avatar
    I take it you are connecting to something you shouldn't be? Lol

    Z30STA100-3/10.3.0.1154
    09-10-14 12:08 PM
  6. wolfee48's Avatar
    I take it you are connecting to something you shouldn't be? Lol

    Z30STA100-3/10.3.0.1154
    No, not necessarily. Connected to my employers wifi.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.0.1154
    09-10-14 12:18 PM
  7. Joshu42's Avatar
    So, if it's websites and all the data flow you want to hide, you can always go through a VPN... but the data usage and your mac address will be still registered
    09-10-14 02:35 PM
  8. mrjmc99's Avatar
    No, not necessarily. Connected to my employers wifi.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.0.1154
    But you don't want them to know that you are using it?

    Z30STA100-3/10.3.0.1154
    09-10-14 05:00 PM
  9. wolfee48's Avatar
    I don't care if they see what I do... I obtained the corporate key because it is not hidden on computers that are connected.

    We have a "guest" network, but Exchange emails don't come through. So I tapped into the Corporate wifi where Exchange emails work.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.0.1154
    09-10-14 09:16 PM
  10. Gearheadaddy's Avatar
    Is it possible to hide my device from showing as a connected device on a wireless network I'm connected to?

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.0.1154
    Only with CIA or NSA software.

    CrackBerry Genius on Verizon Z10 on 10.3.0.1154
    09-11-14 05:58 AM
  11. mrjmc99's Avatar
    I don't care if they see what I do... I obtained the corporate key because it is not hidden on computers that are connected.

    We have a "guest" network, but Exchange emails don't come through. So I tapped into the Corporate wifi where Exchange emails work.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.3.0.1154
    If you are worried about them finding out who is connected just rename your phone to iPhone or something like that so when they see the name on their router they would look elsewhere. Lol

    Z30STA100-3/10.3.0.1154
    Angela Papazian likes this.
    09-11-14 04:00 PM
  12. Mabel 14 almoguera's Avatar
    Can you hide my divece for searching
    01-25-18 08:30 AM

Similar Threads

  1. Be mindful to bulgarian language on blackberry 10 devices , give a vote
    By zhekov in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 09-21-14, 10:01 AM
  2. Devices Model numbers and using phone abroad
    By tinkerbella11 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 09-10-14, 04:29 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-10-14, 01:39 PM
  4. bb device password
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-10-14, 10:31 AM
  5. how to get install file of apps from BB world?
    By WitCZ in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 09-10-14, 06:01 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD