02-03-15 01:48 PM
27 12
tools
  1. Imtinan ChaudarY's Avatar
    Hi all.
    Currently em running 10.3.1.2072 on my Q10 upgraded using autoloader last night but em facing issue related to Hotspot.
    Whenever I try to turn it on, only circle moves and not do not connect
    Help10.3.1.2072 unbearable bug-img_20150131_121712.png
    Done with wipe, tried with re loading but no success .sometime it ask to put password like this

    Help10.3.1.2072 unbearable bug-img_20150131_121655.png
    I had same issue on 10.3.1.1949 and waited to new release 2072 but issue is same.

    Last night i tried 10.3.0.1154 it was working perfect. But I want to stay on 10.3.1 not on 10.3.0
    As I use my mobile Hotspot to put Internet on my gadgets . Please help.
    And confirm can I use 10.3.0.1949 radio on10.3.1?


    Posted via CB10
    01-31-15 01:57 AM
  2. w_scott's Avatar
    Have you tried the two volume buttons reset ?

    Posted via CB10
    01-31-15 02:55 AM
  3. ptdsb's Avatar
    Probably why you shouldn't trust leaks?

    Posted via CB10
    01-31-15 04:06 AM
  4. willowbeast's Avatar
    Try the blitz package see if that helps. Doubt it but try.

    Posted via CB10
    01-31-15 04:10 AM
  5. amjass12's Avatar
    Official should be out soon

    Posted via CB10
    01-31-15 04:19 AM
  6. Imtinan ChaudarY's Avatar
    Have you tried the two volume buttons reset ?

    Posted via CB10
    How to do that?

    Posted via CB10
    01-31-15 05:51 AM
  7. Imtinan ChaudarY's Avatar
    Try the blitz package see if that helps. Doubt it but try.

    Posted via CB10
    I am newbie can u pls tellme tha process?

    Posted via CB10
    01-31-15 05:52 AM
  8. TheBond's Avatar
    I don't think it's an issue with the leak. I had the same issue when I was using BlackBerry Classic. The hotspot didn't work at all. I was unable to connect any of my devices to it.
    It's probably an issue with 10.3.1 altogether

    Posted via CB10 using BlackBerry Passport
    01-31-15 07:44 AM
  9. Richard Buckley's Avatar
    Try the blitz package see if that helps. Doubt it but try.

    Posted via CB10
    I tried the blitz package on my DA-C and bricked it twice. Just saying.

    For the OP. As someone said, this is leaked code. You either have to accept the limitations or go back to an official release.

    Z10STL100-3/10.3.1.1154
    01-31-15 08:30 AM
  10. Bravurag's Avatar
    2072 OS on Passport 'and same problem

    A Happy Passport User....
    01-31-15 08:45 AM
  11. Imtinan ChaudarY's Avatar
    Try to find any solution guys this bug is headache :s

    Posted via CB10
    01-31-15 09:38 AM
  12. jope28's Avatar
    I got it working fine on my Q10SQN100-1/10.3.1.2072
    Could it be related to your carrier?
    Attachment 330925

    Frosty white Q10/10.3.1.2072
    01-31-15 10:18 AM
  13. FrankIAm's Avatar
    Probably why you shouldn't trust leaks?

    Posted via CB10
    Like a fellow CB user said, if you ask for something it's "load the latest leak", if you complain about something then it's "it's because you're on a leak". Funny. Even funnier when it's most likely the release version for the initial rollout.
    01-31-15 10:23 AM
  14. Richard Buckley's Avatar
    Like a fellow CB user said, if you ask for something it's "load the latest leak", if you complain about something then it's "it's because you're on a leak". Funny. Even funnier when it's most likely the release version for the initial rollout.
    Speculation.

    That aside I loaded 10.3.1.2072 last night with the autoloader and hotspot works fine. There are always some people who have problems with some features due to differences in carrier or whatever. Going back to an official release can help eliminate one cause, and put the OP in a position to ask for support from offi channels if it doesn't work.

    Z10STL100-3/10.3.1.2072
    jope28 likes this.
    01-31-15 11:16 AM
  15. w_scott's Avatar
    How to do that?

    Posted via CB10
    Press both volume buttons until the device reboots.
    02-01-15 03:32 AM
  16. Superpelican's Avatar
    I don't think it's an issue with the leak. I had the same issue when I was using BlackBerry Classic. The hotspot didn't work at all. I was unable to connect any of my devices to it.
    It's probably an issue with 10.3.1 altogether

    Posted via CB10 using BlackBerry Passport
    Nope, just tried the mobile hotspot functionality on my Classic (with official stock 10.3.1.747) and connected a MacBook to it, worked fine!
    02-01-15 03:52 AM
  17. Viet Ton's Avatar
    Do you have development mode on? Try turning that off.

    Posted via CB10
    02-01-15 05:09 AM
  18. Imtinan ChaudarY's Avatar
    I got it working fine on my Q10SQN100-1/10.3.1.2072
    Could it be related to your carrier?
    Attachment 330925

    Frosty white Q10/10.3.1.2072
    I reinstalled the os again by putting some other carrier sim which doesn't restrict any bb service. But still no sucess. If it was career restriction thn 10.3.0.1154 must had same issue it's working perfectly if I load that on same device

    Posted via CB10
    02-01-15 09:11 AM
  19. Imtinan ChaudarY's Avatar
    Do you have development mode on? Try turning that off.

    Posted via CB10
    It's already off, tried Turning it on n off but no success.

    Posted via CB10
    02-01-15 09:13 AM
  20. James Blight's Avatar
    It's already off, tried Turning it on n off but no success.

    Posted via CB10
    Hotspot is working for me on 2072 on my z30.

    Z30 on 10.3.1.2072
    02-01-15 09:38 AM
  21. aldebaran12's Avatar
    Try to find any solution guys this bug is headache :s

    Posted via CB10
    There are 3 solutions to your problem 3:
    1 wait for the official release
    2 downgrade to your current OS
    3 upgrade to leaked .1154 that works well
    02-01-15 10:07 AM
  22. teostar's Avatar
    Like a fellow CB user said, if you ask for something it's "load the latest leak", if you complain about something then it's "it's because you're on a leak". Funny. Even funnier when it's most likely the release version for the initial rollout.
    My thoughts exactly.

    Posted via CB10
    02-01-15 10:41 AM
  23. rbtg's Avatar
    reinstall with autoloader do a data wipe , do not restore anything then try it ,if that doesn't work go back to the official os,q10 seem to have issues with notifications as well and also keep in mind if you have unlimited data you have to pay extra for hot spot otherwise it won't work
    02-01-15 01:07 PM
  24. Imtinan ChaudarY's Avatar
    reinstall with autoloader do a data wipe , do not restore anything then try it ,if that doesn't work go back to the official os,q10 seem to have issues with notifications as well and also keep in mind if you have unlimited data you have to pay extra for hot spot otherwise it won't work
    tried without restore but no success . i have unlimited data of 3G/4G by my carrier thats why i am concerned about hotspot
    02-02-15 01:16 AM
  25. Imtinan ChaudarY's Avatar
    There are 3 solutions to your problem 3:
    1 wait for the official release
    2 downgrade to your current OS
    3 upgrade to leaked .1154 that works well
    you're making me to think over downgrade to 3.0.1154 :s atleast i have hotspot there . but i like custom led notification in 10.3.1 :P
    02-02-15 01:19 AM
27 12

Similar Threads

  1. .2072 new active frame behavior driving me nuts!
    By tomh235 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 74
    Last Post: 02-23-15, 12:56 PM
  2. It seems that double swipe issue back again on. 2072
    By madh263362 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 27
    Last Post: 02-01-15, 09:17 PM
  3. Question to 10.3.1.2072 Passport user
    By James St-Pierre in forum BlackBerry Passport
    Replies: 19
    Last Post: 02-01-15, 12:53 AM
  4. Will .2072 be the official version?
    By Ekrem Gurdal in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 01-30-15, 07:14 PM
  5. Q10 running 10.3.1.2072 issues?
    By admonchi in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 1
    Last Post: 01-30-15, 03:26 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD