1. realtrevor's Avatar
    Hi please help, my Bluetooth doesn't work after loading loading 10.3.0.1053. It doesn't get switched on.

    Posted via CB10
    09-11-14 03:06 PM
  2. Carl Estes's Avatar
    That is not surprising, as leaks are notorious for being function limited or hobbled. The "best" leaked version I have read about is a higher rev. than what you have, I think it's something like .4511 or .1145. Personally, I don't run the leaks as it has just causes more issues to me than they are worth. If you go back to an official version, and your BT now behaves normally, you may have the answer.......

    c
    09-11-14 03:14 PM
  3. chopachain's Avatar
    I also have the bluetooth problem. I've tried all the leaks from .1052 till .1154 and my bluetooth doesn't work on any of them. I downgraded back to .2977 official and it started working again. I sideloaded 2977 bluetooth bar file on .1154 and that doesn't work either. So theirs obviously more to the bluetooth than just the bluetooth data bar file. The funny thing is my two Z10s with 1154 on are working flawlessly. My Z30 has the bluetooth problem. If anybody has a idea what else controls the bluetooth would appreciate it.

    Just one more thing................

    YES I KNOW ITS A LEAK.
    09-12-14 03:08 AM
  4. realtrevor's Avatar
    Moderators please update my thread tittle, update word "workload" to "working".

    The BB keyboard auto correct messed up my tittle :-)
    09-12-14 03:10 AM
  5. realtrevor's Avatar
    I also have the bluetooth problem. I've tried all the leaks from .1052 till .1154 and my bluetooth doesn't work on any of them. I downgraded back to .2977 official and it started working again. I sideloaded 2977 bluetooth bar file on .1154 and that doesn't work either. So theirs obviously more to the bluetooth than just the bluetooth data bar file. The funny thing is my two Z10s with 1154 on are working flawlessly. My Z30 has the bluetooth problem. If anybody has a idea what else controls the bluetooth would appreciate it.

    Just one more thing................

    YES I KNOW ITS A LEAK.
    Yes I know its a leak and its unstable, I thought maybe there's a workaround such as installing a certain version of the Radio files.
    09-12-14 03:11 AM
  6. chopachain's Avatar
    Yes I know its a leak and its unstable, I thought maybe there's a workaround such as installing a certain version of the Radio files.
    Dude that wasn't aimed at you. We on the same side. lol
    09-12-14 03:16 AM
  7. chopachain's Avatar
    I've tried sideloading different radio files too. That don't work either.
    09-12-14 03:19 AM
  8. shorski's Avatar
    I don't know what you did but I'm using z30 and I don't have that issue on 1052, 1130 and 1154.

    Posted via My Cute BlackBerry z30
    09-12-14 03:28 AM
  9. chopachain's Avatar
    SIC multiwipe and autoload .1052 a few times. Same with .1154. No restore backup.
    09-12-14 03:36 AM
  10. shorski's Avatar
    I never did SICwipe before. I always security wipe and then autoload. No restore. Sometimes I security wipe after autoloading.

    Posted via My Cute BlackBerry z30
    09-12-14 03:46 AM
  11. realtrevor's Avatar
    I will try to do security swipe and reload the OS again. Maybe I will have luck.

    Posted via CB10
    09-12-14 04:00 AM
  12. chopachain's Avatar
    Same thing as security wipe. But just to be sure i tried security wipe as well. It might be a model thing. I have STA100-6.
    09-12-14 04:05 AM
  13. chopachain's Avatar
    I will try to do security swipe and reload the OS again. Maybe I will have luck.

    Posted via CB10
    Tried that too. Many times. No go.
    09-12-14 04:08 AM
  14. shorski's Avatar
    Same thing as security wipe. But just to be sure i tried security wipe as well. It might be a model thing. I have STA100-6.
    Oh well you the STA100-6 model. I read somewhere that Bluetooth is not available for that one.
    09-12-14 04:22 AM
  15. chopachain's Avatar
    O that just sux. Can you remember where you read that?
    09-12-14 04:25 AM
  16. shorski's Avatar
    O that just sux. Can you remember where you read that?
    In this thread...page 65, post number 1299.
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...8/index65.html
    09-12-14 04:40 AM
  17. chopachain's Avatar
    In this thread...page 65, post number 1299.
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...8/index65.html
    Thanks so much Dude. Saved me a lot of time trying to problem solve it.
    09-12-14 05:55 AM
  18. cbcoza's Avatar
    I had the same with BT and FM Radio, I returned to production 10.2.1. I found no version fix.
    I needed to have both working, but that is what you get for trying this pre-release os'es.
    09-12-14 09:18 PM
  19. realtrevor's Avatar
    I think I will also revert to 10.2.1

    Posted via CB10
    09-13-14 02:51 AM
  20. realtrevor's Avatar
    I've decided not to downgrade to 10.2.1. I think I can live with the malfunctioning Bluetooth. The rest of the OS is flawless, with the phone book being slow at times.

    Posted via CB10
    09-15-14 05:03 AM

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 09-22-14, 08:18 PM
  2. Finally able to hide the bluetooth hover window
    By suhel28 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-14, 07:29 AM
  3. Help with 10.3
    By sdeluca in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 12
    Last Post: 09-11-14, 03:31 PM
  4. 10.2.1.3 Update: Texts Don't Show Contacts' Names?
    By SoxFan in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 09-11-14, 02:54 PM
  5. 10.3 official release?
    By sreejithkrishna in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-14, 02:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD