1. Easypants's Avatar
    When surfing the Web and often while in the CB10 app, I find pics aren't downloaded and instead I have a little blue box there. I was told on these forums before, that in order to down load the picture, I need to double tap the icon, or long press the icon. Neither works for me. See screen shot below. Any ideas?

    Help with this problem please!!-img_20150327_192653.png

    Posted via CB10
    03-27-15 06:33 PM
  2. Bonnie Bonzai's Avatar
    I've had this happen and it's usually when my wifi dropped or my data is turned off.

    Posted via CB10
    03-27-15 06:36 PM
  3. Easypants's Avatar
    I've had this happen and it's usually when my wifi dropped or my data is turned off.

    Posted via CB10
    It's been happening since BB10 was released and through several OS'S updates and wipes.

    Posted via CB10
    03-27-15 06:44 PM

Similar Threads

  1. Just got this update...
    By velkod in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 04-17-15, 06:51 PM
  2. VZW Passport...anyone....please?
    By TSY#CB in forum BlackBerry Passport
    Replies: 11
    Last Post: 03-28-15, 07:06 PM
  3. What is the best way to redo contacts?
    By RazzBerry in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 03-27-15, 04:56 PM
  4. A problem that is not mentioned
    By ivak110 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 0
    Last Post: 03-27-15, 03:24 PM
  5. 10.3.1 on Z30 convinces me -- I'm done with Blackberry.
    By dreamstate7 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-15, 02:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD