10-02-16 12:04 PM
359 1234 ...
tools
  1. BenLandel's Avatar
    Here is my log...
    Attached Files
    12-03-13 11:31 AM
  2. LamarStarr's Avatar
    your instructions don't work!
    12-03-13 11:31 AM
  3. seanpriest's Avatar
    It seems that only those who are on official OS are affected by this. Running 1055, updated Minion Rush, downloaded Angry Birds: Seasons and encountered zero problems.

    Z10STL100-1/10.2.1.1055
    I'm afraid you are wrong. I have the issues and am running the official updates.

    Posted via CB10
    12-03-13 11:31 AM
  4. louzer's Avatar
    In the initial posting of bugs in the 10.2.1.1055 features and bugs thread, there were a bunch of people reporting proximity sensor issues including reversing the direction the devices thinks it's being moved in.

    I didn't experience it, but did have radio issues (non-CDMA network settings showing on a CDMA phone), and stereo bluetooth streaming.

    It might be helpful for everyone to report not only the OS version their seeing this problem on, but also if they restored settings data after they ran their upgrades.

    Posted by twiddling my thumbs on my Qued10 in CB10
    kbz1960 likes this.
    12-03-13 11:34 AM
  5. adycoke2's Avatar
    Q5--installed Angry Birds Seasons,no issues so far!! OS 10.2.0

    LE compass doesen't work ((
    Last edited by adycoke2; 12-03-13 at 12:16 PM.
    12-03-13 11:34 AM
  6. genesis101's Avatar
    I did but it was solved after I deleted Angry Birds Seasons! Problems started after I had downloaded the game!!
    Same here. Been working correctly for many hours now after deleting the angry birds gift. Hope this is the fix and it stays this way...

    Posted via CB10
    12-03-13 11:39 AM
  7. DStLouis's Avatar
    Here is my file

    I Zipped the file first then attached using the CB web site > Go Advanced > Manage attachments > Added the Zip file in the list
    Attached Files
    Superfly_FR likes this.
    12-03-13 11:41 AM
  8. Sameer Dhar's Avatar
    I havent downloaded anything. Yet I am facing this issue. Annoying. It gets fixed for 5 mins with every reboot. Any HELP would be really welcome.
    12-03-13 11:46 AM
  9. INTz's Avatar
    All my sensors are dead. Problem started last night. Restart fixes temporarily.

    Posted via CB10
    12-03-13 11:46 AM
  10. louzer's Avatar
    Did anyone who is having this problem and is reporting that it occurred after installing angry birds also do the update for Minion Rush? I don't think AB uses the proximity sensor but MR does. Same question for Real Raxing 3's update.


    Posted by twiddling my thumbs on my Qued10 in CB10
    seanpriest likes this.
    12-03-13 11:47 AM
  11. 123nat's Avatar
    Deleted angry bird. Restarted phone. Works for a few mins then now it's broken again

    Posted via CB10
    12-03-13 11:48 AM
  12. JamesDee55's Avatar
    Same issue. Compass does not support sensors or something like that then it shuts down the compass . No new aps downloaded for quite some time and running the latest 429 software on my Z10

    Posted via CB10
    seanpriest likes this.
    12-03-13 11:49 AM
  13. ronfc's Avatar
    Nope, I'm with 10.2.1.1055 and am experiencing some of the problems, especially the sensors and notification sounds, very annoying

    On my Z10STL100-1/10.2.1.1055

    Posted via CB10
    That's just sad, buddy. Hope this gets sorted out.

    Z10STL100-1/10.2.1.1055
    12-03-13 11:51 AM
  14. ronfc's Avatar
    I'm afraid you are wrong. I have the issues and am running the official updates.

    Posted via CB10
    Well, if you understand my post, you will know that what you said is exactly what I said.

    Z10STL100-1/10.2.1.1055
    Ben1232, peter9477 and seanpriest like this.
    12-03-13 11:53 AM
  15. Amy Cooney's Avatar
    How do I attach my zip? I only have the option to attach a picture when commenting on this thread.

    Posted via CB10
    12-03-13 11:54 AM
  16. kellysz01's Avatar
    Deleted angry bird. Restarted phone. Works for a few mins then now it's broken again

    Posted via CB10
    This fix worked for me. I downloaded Angry Birds Seasons yesterday and I noticed the problem this morning. My Z10 is on the TELUS network. Thanks for the advice!

    Posted via CB10
    codeslinga and mrphuc like this.
    12-03-13 11:57 AM
  17. kbz1960's Avatar
    More logs and less repeat of other threads please.
    Icarus3000 and louzer like this.
    12-03-13 11:57 AM
  18. LamarStarr's Avatar
    Why is this the hardest thing ever to do on CB. I had to actually go on ur website to UPLOAD! this isnt very "keep moving"
    Attached Files
    12-03-13 11:58 AM
  19. umbrau44's Avatar
    My sensors have stopped working properly as of yesterday. Rebooting brings them back for a short period of time, less than an hour.

    I have a Z10 STL100-3 from MTS. My OS is the latest 10.2 MR.

    I don't have Minion Rush, so it isn't that...
    Attached Files
    Last edited by umbrau44; 12-03-13 at 12:01 PM. Reason: added Minion Rush note
    12-03-13 12:00 PM
  20. kellysz01's Avatar
    This fix worked for me. I downloaded Angry Birds Seasons yesterday and I noticed the problem this morning. My Z10 is on the TELUS network. Thanks for the advice!

    Posted via CB10
    I spoke too soon. It fixed the problem for a couple minutes and now the problem has reappeared.

    Posted via CB10
    12-03-13 12:01 PM
  21. Amit Kapoor's Avatar
    Same problem on my Z10 STL100 device

    Posted via CB10
    12-03-13 12:03 PM
  22. Amit Kapoor's Avatar
    None of the sensors are working

    Posted via CB10
    12-03-13 12:03 PM
  23. codeslinga's Avatar
    Zip the file to allow CB attachment.

    Posted via CB10
    Thanks! Will do!

    I've attached the Zip file to this post, along with the following update:

    - I deleted Angry Birds Seasons from my device, rebooted, but that didn't help.
    - Next, I deleted Angry Birds Space and rebooted, and that appears to have done the trick.

    Of the two games, Angry Birds Space was the only one I'd played, which -- if it somehow was a root cause of this -- make sense that things would return to normal once I'd gotten rid of it.

    I hadn't played the other game, yet. It's not likely I will, either.

    I will provide another update if this issue creeps back in at a later time.
    Attached Files
    12-03-13 12:04 PM
  24. Amit Kapoor's Avatar
    Quite a no of times my call screen freezes, I can't disconnect the call when finished talking to someone. Some times my HUB is completely blackout....

    Posted via CB10
    12-03-13 12:05 PM
  25. pallaig's Avatar
    When restart the device, work all properly, but a few minutes the sensors and the keylights don't work again...

    Posted via CB10
    12-03-13 12:06 PM
359 1234 ...

Similar Threads

  1. 10.2.0.429 on EE / T-Mobile UK
    By Wongsky in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-07-13, 01:26 AM
  2. Need help
    By kamlesh712 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 12-05-13, 08:44 AM
  3. 10.2.1 and BES 10
    By roadrunner95 in forum BES 10
    Replies: 4
    Last Post: 12-03-13, 01:58 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 12-03-13, 12:48 PM
  5. Question on replacing digitizer/screen
    By flyernut in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-13, 10:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD