10-02-16 11:04 AM
359 ... 12131415
tools
  1. FF22's Avatar
    Issue is back on my z10 in Sweden :-(! What is going on? Thought this was taken care of :-(.

    Can someone contact BlackBerry?

    Posted via CB10
    It was taken care of. Now it has to be "was taken care of" again.

    I'm not sure but since it does not appear to affect 10.2.1.1055, they must have changed some internal code so that devices on the LEAK/BETA OS are not affected by whatever server issue creates this nonsense.
    12-18-13 04:03 PM
  2. pinardchris's Avatar
    Having the same issues again. BBVE says that the sensors are not available on this device.. Crappy!!
    Im having the same issues. Z10 on Rogers in Canada. OS 10.2.0.1803, Software; 10.2.0.429
    12-20-13 03:36 PM
  3. Pete The Penguin's Avatar
    Having the same issues again. BBVE says that the sensors are not available on this device.. Crappy!!
    Started for me this morning.

    Q10SQN100-3/10.2.0.1791, carrier unlocked, England.
    12-23-13 08:22 AM
  4. PCam62's Avatar
    Z10 STL100-3, SW 10.2.0.429,
    OS 10.2.0.1803
    Rotation not working except for camera. Flash not working.

    Posted via CB10
    12-24-13 03:26 PM
  5. pinardchris's Avatar
    Seems like multiple people on .429 are having issues, including myself. Could it be a software issue?

    Posted via CB10
    12-24-13 06:31 PM
  6. J_K_Resnick's Avatar
    Already solved in latest updates!

    Posted via CB10
    12-24-13 07:04 PM
  7. Pete The Penguin's Avatar
    Started for me this morning.

    Q10SQN100-3/10.2.0.1791, carrier unlocked, England.
    Since turning off BlackBerry Protect and Location Services, I've had no more issues.

    The only caveat is I can't use apps that need GPS/Location Services.
    12-30-13 07:12 PM
  8. Aladdin Radwan's Avatar
    Hi All, still having the problem, I've wiped out my Q10 twice and I chased my device, I noticed that after wiping out the device everything was alright for days till I updated any app or downloaded any new app from appworld, and it seems that tech. support doesn't have any solution, imagine typing outdoors at night!!!!

    Posted via CB10
    01-27-14 01:20 AM
  9. Aladdin Radwan's Avatar
    Since turning off BlackBerry Protect and Location Services, I've had no more issues.

    The only caveat is I can't use apps that need GPS/Location Services.
    !!!!!! it works, turning off both immediately light sensor wake up!!!!!!

    Posted via CB10
    01-27-14 01:22 AM
  10. darkehawke's Avatar
    It was taken care of. Now it has to be "was taken care of" again.

    I'm not sure but since it does not appear to affect 10.2.1.1055, they must have changed some internal code so that devices on the LEAK/BETA OS are not affected by whatever server issue creates this nonsense.
    It affects me on leak 1259.
    Proximity sensor is the especially annoying one as phone calls are now a pain with the z10

    Posted via CB10
    01-27-14 04:03 AM
  11. jhanks64's Avatar
    It affects me on leak 1259.
    Proximity sensor is the especially annoying one as phone calls are now a pain with the z10

    Posted via CB10
    You should probably upgrade to 1925
    01-28-14 01:53 AM
  12. trollsid's Avatar
    z10 10.2.1.537, proximity and ligthing sensors issue. Reboot not help.In other FW versions is't working proximity and ligthing sensors.
    Russia Megafon
    https://mega.co.nz/#!E9QDma7C!fA0NOl...OuCHuZHzkvGl-4
    Last edited by trollsid; 01-28-14 at 12:42 PM.
    01-28-14 12:30 PM
  13. mak2xt's Avatar
    z10 10.2.1.537, proximity and ligthing sensors issue. Reboot not help.In other FW versions is't working proximity and ligthing sensors.
    Russia Megafon
    https://mega.co.nz/#!E9QDma7C!fA0NOl...OuCHuZHzkvGl-4
    Hmm, I'm on Russia MegaFon too and have sensors problem. It started when I was still on 10.2.0.424, update to 10.2.1.537 don't solve it :C

    Posted via CB10
    01-28-14 12:52 PM
  14. trollsid's Avatar
    Yes, latest firmware don't fix this issue. I'm try to install other firmwares and leak's. And see that issue on every installation.
    01-29-14 12:29 AM
  15. darkehawke's Avatar
    You should probably upgrade to 1925
    I have now and proximity sensor is still playing up

    Posted via CB10
    01-29-14 01:27 AM
  16. hhabibii's Avatar
    Glad to know that I am not the only one having this issue also



    Posted via CB10
    01-29-14 03:33 AM
  17. Fardan Musaev's Avatar
    Have the same problem for a year now. Tried different leaks. The sensor works when it wants) now installed the 1925, the issue didn't dissappear.

    Using Beeline(Russia)


    Posted via CB10
    02-01-14 05:47 AM
  18. DarkWings43's Avatar
    Hey everyone, I started having this issue in late January and restarting with Location and Security services off didn't help. Nor did updating to the latest version. Nor did security wipes and reinstalling the OS before restoring my data.

    What can I do to move forward on this?

    20140313043957-INC000012345678.zip
    03-13-14 12:06 AM
  19. PacoGarcia63's Avatar
    After not having had the problem since August 2013, the issue came back now in March. My BB cannot be woken up most of the time (screen remains black). Restarting/removing battery etc. did not fix the problem. Usually screen comes back after a few minutes of waiting. Looking at all the different proposals on the net, which sometimes work and sometimes not, I wonder whether it has not more to do with an overload of the processor or memory, and the more we try to wake it up, the longer it stays black.

    In any case, based on the recent posts about this matter, it appears to be a widely spread issue, with also the Z30 facing similar issues. So it is about time BB offers a solution. It would be a pity having to give up this phone for such a reason. But I can't really work with a device which does not work most of the time.
    03-31-14 02:19 AM
  20. kishan1990's Avatar
    20140406085412-INC000012345678.zip

    If i security wipe my device then my proximity and light sensors starts working, but they dont work for more than few minutes. I dont know after which event, but when i make a call i come to know that my sensors have stopped working.

    I have created the Log Report, please advice me.
    04-06-14 04:06 AM
  21. rickz97's Avatar
    Something wrong with my compass showing wrong degree. Cant upload, its in zip file when click upload nothing happen for 5 min
    04-06-14 05:12 AM
  22. vikshek's Avatar
    Such a shame. Sensors are not working after I by mistake tried to send my location to a whatsapp group (I cancelled it though). I am from India and maps anyway doesn't work here. I tried turning off location services and restartin, battery pulling and all. None of it worked. I am actually pissed off with this buy. Any help?

    Attaching log file
    Attached Files
    05-05-14 10:13 PM
  23. adeelsalamat's Avatar
    A week back i have bought Q10 and made two three calls. Proximity sensor was working absolutely fine.
    Suddenly then I was intimated to update my OS to 10.2 and I did that.
    Soon after the update i have noticed that proximity sensor is no more effective though the light is blinking.
    Here is the LOG File. Pls help me out !!
    Attached Files
    06-04-14 08:02 AM
  24. sdevins's Avatar
    I believe my Q10 may have been affected by this but am not sure. I had recently replaced the lcd/digitizer screen because it had a crack in it. Since the replacement, the digitizer/sensor isn't working. May be hardware issue. However, before this, I had an issue with the sensor after I updated to 10.2. Did a reset to factory settings. System boots up good, to the point of the Welcome (blue) screen. Colour and quality appears great. When prompted to swipe to next step, it fails to do anything by touch. Yet there is on screen movement with arrows moving in "emergency 911" & "slide to left" prompt. It just won't connect when I try to tap or move screen manually. The space bar allows me to move the agreement form up but wont follow through to next link when pressing enter key. Sorry, can't get Log File posted.. havin a rough day! #349
    Last edited by sdevins; 06-17-14 at 04:31 PM.
    06-17-14 04:20 PM
  25. blackbird666's Avatar
    Try to switch off your Location, go to settings -> scroll down to Location Services and switch it off! And then restart your phone and check if the problem persists. Hope this works!

    ? Z30
    06-17-14 07:24 PM
359 ... 12131415

Similar Threads

  1. 10.2.0.429 on EE / T-Mobile UK
    By Wongsky in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 12-07-13, 12:26 AM
  2. Need help
    By kamlesh712 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 12-05-13, 07:44 AM
  3. 10.2.1 and BES 10
    By roadrunner95 in forum BES 10
    Replies: 4
    Last Post: 12-03-13, 12:58 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 12-03-13, 11:48 AM
  5. Question on replacing digitizer/screen
    By flyernut in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-13, 09:57 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD