1. ivantoothache's Avatar
    my FACEBOOK account disappeared from the HUB!!! I thought they would only. Remove flash! Didn't expect facebook too!

    Posted via CB10
    02-21-15 08:32 AM
  2. Serkle K's Avatar
    They didn't. You have to log out of the app and log back into it, to re-establish the hub integration.

    Posted via CB10 on my Passport
    02-21-15 08:34 AM
  3. jaydee5799's Avatar
    They didn't. You have to log out of the app and log back into it, to re-establish the hub integration.

    Posted via CB10 on my Passport
    So glad there are some cooler heads on the boards these days! Great tip!
    02-21-15 08:35 AM
  4. ivantoothache's Avatar
    They didn't. You have to log out of the app and log back into it, to re-establish the hub integration.

    Posted via CB10 on my Passport
    Thank you!!! I willl try that now!!!!)

    Posted via CB10
    Chris Chin likes this.
    02-21-15 08:42 AM
  5. conbrio29's Avatar
    I had the same thing happen to me too after the update. Do what the poster above said, log out and then log back in. Boom, Facebook.

    Posted via the Z30 on CB10
    02-21-15 08:59 AM
  6. JailBa8's Avatar
    Is the search function on the board broken?
    Cause this is getting ridiculous with all them new threads about the same subjects/problem

    Posted via CB10
    02-21-15 09:12 AM
  7. MobileMadness002's Avatar
    Is the search function on the board broken?
    Cause this is getting ridiculous with all them new threads about the same subjects/problem

    Posted via CB10
    I agree, but others just keep answering without pointing to the already asked and answered threads because it promotes discussion.
    02-21-15 09:51 AM
  8. oystersourced's Avatar
    I agree, but others just keep answering without pointing to the already asked and answered threads because it promotes discussion.
    Perhaps the mods could create some stickies to a list of found bugs and potential fixes.

    Posted via CB10
    02-21-15 10:11 AM
  9. Serkle K's Avatar
    Thank you!!! I willl try that now!!!!)

    Posted via CB10
    You're very welcome. Please be mindful and use the search function before posting. I only found out how to get it back, by searching the forums. Just trying to help both other users and the forum.
    02-21-15 11:31 AM

Similar Threads

  1. 10.3.1 - contacts not syncing (exchange)
    By Trespasser 22 in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-15, 01:32 PM
  2. How to remove the company name in my Z10 contact.
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-15, 02:37 PM
  3. Original 10.3 update
    By MajesticBB in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 02-22-15, 03:57 AM
  4. Two days to update my Os10.3.1
    By christopher Rekwot in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 02-21-15, 11:57 AM
  5. How do I downgrade official 10.3 without PC (Mac, WIn)?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-15, 08:26 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD