07-01-15 03:03 PM
36 12
tools
  1. u2hertz's Avatar
    Anyone else having issues with doing an image search? When I search the normal gallery comes up normal, but when I click on a particular picture nothing all I get is a black screen where normally you get the low res version then you have the option of seeing the full version by clicking the button on the top right.

    I cleared my history and cookies but it's still not working.

    Any ideas?

    Posted via CB10
    06-26-15 09:35 PM
  2. Upright-Underground's Avatar
    I switched to Yahoo on Classic for this reason. All has been good.

     Classic
    06-26-15 09:37 PM
  3. saldeth's Avatar
    Same here, just try clear cache n history but didnt work, when use bing the picture show up without problem though, I wonder what caused this

    Posted via CB10
    06-27-15 12:14 AM
  4. Daanisawesome's Avatar
    Try reloading your software / loading other browser .bar
    06-27-15 01:27 AM
  5. zocster's Avatar
    No issues here on ClassicSQC100-1/10.3.2.2252

    Google mobile image search issue-uploadfromtaptalk1435383217630.png

    Google mobile image search issue-uploadfromtaptalk1435383239293.png

    As above please reload your OS

    Sent from my Classic using Tapatalk
    06-27-15 01:34 AM
  6. ankitchahal's Avatar
    No issues here on ClassicSQC100-1/10.3.2.2252

    Click image for larger version. 

Name:	uploadfromtaptalk1435383217630.png 
Views:	1226 
Size:	554.8 KB 
ID:	359664

    Click image for larger version. 

Name:	uploadfromtaptalk1435383239293.png 
Views:	1225 
Size:	273.7 KB 
ID:	359665

    As above please reload your OS

    Sent from my Classic using Tapatalk
    You are using desktop mode that's why you're getting high res images.. but outside desktop mode this is how it works i.e low res images and you need to click on see full image or something like that..




    Posted via my awesome Passport
    06-27-15 09:34 AM
  7. Stevebez's Avatar
    I recently had a similar issue with Bing images. It eventually fixed itself. I just used Google in the interim. Sorry I don't have a way to actually fix it.

    Posted via CB10
    06-27-15 01:18 PM
  8. drt_3770's Avatar
    Same issue here used to work fine. But after upgrading to 10.3.2.798 it's just a black screen instead of the image

    Verizon BlackBerry Z10 STL100-4 10.3.2.798 BBM 334EEE0D
    06-27-15 03:29 PM
  9. nottydread's Avatar
    I haven't upgraded my OS, and yet I'm still having this problem with Google image and search, so thought I'd have a look for an image search app in BlackBerry World, Snap and Amazon App Store - found nothing worth using or that would work... any devs out there that want to write a native BlackBerry app that could do it?
    06-27-15 06:09 PM
  10. Daanisawesome's Avatar
    You could use Browsie Browser. You can change the useragent to iPhone or Android and get a better google image search page.

    Posted via CB10
    06-28-15 01:20 AM
  11. Billy Bob Jimmy Joe's Avatar
    It's starting to occur for me now. I click on an image and all I see is black. I have to press 'back' like 3-4 times to exit the black screen.
    Google mobile image search issue-img_20150627_224754.png
    Google mobile image search issue-img_20150627_224812.png

    BlackBerry Classic
    06-28-15 01:50 AM
  12. Billy Bob Jimmy Joe's Avatar
    It happened right after I read this thread. =/

    BlackBerry Classic
    06-28-15 01:51 AM
  13. jdesignz's Avatar
    Must be Google issue

    Pasaporte Pilipinas | SQW100-1/10.3.2.2204
    06-28-15 02:48 AM
  14. nottydread's Avatar
    I've reported an issue on the google image search forum here: https://productforums.google.com/for...E/FT6H1i9PJzYJ

    Perhaps if enough BlackBerry users add their comments it might get looked at.
    06-28-15 07:44 AM
  15. angelz9's Avatar
    Has been happening from yesterday..i was actually in images then next second couldn't view any..reloading software and cache cleaning didn't help either.

    Posted via CB10
    06-28-15 08:37 AM
  16. drfever's Avatar
    Yes I'm getting the same issue.

    Using Google mobile and doing an image search results in images appearing but the screen goes black when I click on an image and the white scroll arrows only briefly appear but they aren't active.

    No need to reload any software. Given the number of people experiencing the issue it has to be a Google problem.



    Posted from my Z30 on CB10
    06-28-15 12:03 PM
  17. BeetrootJulip's Avatar
    Same here. Noticed yesterday.

    Posted via CB10
    06-28-15 01:38 PM
  18. The_Stranger's Avatar
    Yes, same problem here.

    I find clicking on full size image fast enough will bring it up.

    Meanwhile using Bing.

    Posted via CB10
    06-28-15 02:41 PM
  19. nottydread's Avatar
    Update on the google search forum post I raised:

    AJ, Community Manager
    Thanks everyone for reporting this! We are currently looking into Image Search on Blackberry OS10, and I'll provide any updates or further troubleshooting steps if we have any. Stay tuned, and thanks for your patience!
    06-29-15 04:35 PM
  20. Zidentia's Avatar
    It started happening for me today. Bing works fine.

    Posted via the Android CrackBerry App!
    06-29-15 04:45 PM
  21. drfever's Avatar
    Still not working. Using Google for Web searches and Bing for images.

    Not an OS issue. It was working fine for me two days ago.

    Remember, it's the mobile image search that isn't working / displaying properly.

    Posted from my Z30 on CB10
    06-29-15 08:21 PM
  22. Kanishk Amin's Avatar
    Anyone else having issues with doing an image search? When I search the normal gallery comes up normal, but when I click on a particular picture nothing all I get is a black screen where normally you get the low res version then you have the option of seeing the full version by clicking the button on the top right.

    I cleared my history and cookies but it's still not working.

    Any ideas?

    Posted via CB10
    I've been having the same issue. Thank God it's not my phone. I actually created a separate thread for this too. Should've read the threads. Anyways, we need a solution to this.

    Posted via CB, using a Q5
    06-30-15 03:11 PM
  23. The Big Picture's Avatar
    I tried using browsie browser and changed the useragent to android and it works.

    Google is blocking BlackBerry's user agent.

    I suggest everyone use duckduckgo instead.

    You can add duckduckgo as default search.

    Best of all duckduckgo doesn't track you and respects your privacy.

    Also swiping to view pictures works, if you wait for a while a high res pictures loads automatically.

    Attachment 360200
    Attachment 360201
    Attachment 360202
    06-30-15 05:58 PM
  24. der_mit's Avatar
    Google blocking BlackBerry,
    What twaddle

    Posted via CB10
    06-30-15 06:23 PM
  25. The Big Picture's Avatar
    Google blocking BlackBerry,
    What twaddle

    Posted via CB10
    Well just changing the user agent has allowed me to view Google images properly.

    Maybe not blocking per se but something is not working.

    Edit: false alarm, all working now!

    Posted via CB10
    06-30-15 06:53 PM
36 12

Similar Threads

  1. Does Telus charge for data usage when mobile data = off?
    By stalbertsam in forum BlackBerry Q5
    Replies: 6
    Last Post: 08-15-15, 09:21 AM
  2. Blackberry world purchasing issue!!!
    By webbywebb in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-15, 04:58 PM
  3. Wind Mobile SOS
    By FAHAD ISLAM in forum Service Outages
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-15, 12:04 AM
  4. Bell Mobility
    By MLD4 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-26-15, 08:58 PM
  5. When will T-Mobile UK get 10.3.2 update?
    By nigelstorm3110 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-15, 12:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD