1. justdotdotdot's Avatar
    All of a sudden, any query I make to Google in the built in z10 browser, I get the attached message. I only have one other pc on the network and I don't get this message on there, only on the phone.

    I'm also fairly certain that I have no malware on the pc either.

    The only thing I can think of would be the auto complete in the browser could be misinterpreted as false queries?

    Anybody know what I can do? This is incredibly frustrating.
    Attached Thumbnails Google Blocking me for "Automated queries" on z10-img_00001411.png  
    Last edited by justdotdotdot; 09-04-13 at 05:06 PM.
    09-03-13 06:07 PM
  2. VeniceBB's Avatar
    you sure you attached the right screenshot?
    09-03-13 06:16 PM
  3. Kris Simundson's Avatar
    Looks like a email to me

    Posted via CB10
    09-03-13 06:25 PM
  4. justdotdotdot's Avatar
    Haha... wrong screen... and now that I want to get a proper screenshot to post, it's not doing it!

    Posted via CB10
    09-04-13 05:07 PM

Similar Threads

  1. Think I'm Hooked on Real Racing 3
    By Josh_Gooner in forum BlackBerry 10 Games
    Replies: 14
    Last Post: 09-05-13, 08:48 PM
  2. Replies: 10
    Last Post: 09-05-13, 06:04 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 09-04-13, 10:14 AM
  4. Bloomberg: Microsoft Keeping Eye on Blackberry as a Potential Buy?
    By mccs in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 3
    Last Post: 09-03-13, 07:46 PM
  5. BBM on Android Video
    By M Ress in forum General BBM Chat
    Replies: 2
    Last Post: 09-03-13, 06:38 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD