1. chelles78's Avatar
    Hi!

    Hoping someone knows what's going on!

    Everyday around the same time I have to re-enter my password in my account settings so that the emails that have come in will actually come into my hub.

    Once I re-enter my password email works fine for the next 24 hours when I realize again I'm not getting emails and go back into account settings, enter my password and...repeat. I have my account set to push.

    I've deleted and re-entered my account several times but it happens again. My email is with Bell Sympatico and my cell is with Rogers - Canada.

    I'm on : Z10STL100-3/10.3.1.2267
    Email Sync Stops working daily - HELP!!!!-img_20150316_224342.png

    I'm so frustrated - the immediate email is one of the reasons I went with BlackBerry and now not having it is very annoying since by the time I remember to re-input my password I've missed several emails. One was a work staffing issue that I needed resolved ASAP and by the time I got it I was unable to do anything and now have to wait until tomorrow.

    Help!!!

    Posted via CB10
    03-16-15 09:47 PM
  2. rebroker2009's Avatar
    Get a rogers email account perhaps!

    Blackberry Passport running 10.3.1.2480
    03-16-15 09:53 PM
  3. chelles78's Avatar
    Not really looking to open another account/purchase another service through Rogers just to get an email address - especially since mine is published in a large organization I belong to.

    Any other suggestions?

    Posted via CB10
    03-16-15 10:02 PM
  4. Stef007's Avatar
    My Sympatico account is using pophm.sympatico.ca and port 995 for incoming/pop server and smtphm.sympatico.ca and port 587 for the outgoing/smtp server.
    I have no issues whatsoever with these settings.

    Posted via CB10
    03-16-15 10:12 PM
  5. chelles78's Avatar
    My Sympatico account is using pophm.sympatico.ca and port 995 for incoming/pop server and smtphm.sympatico.ca and port 587 for the outgoing/smtp server.
    I have no issues whatsoever with these settings.

    Posted via CB10
    Did you set it up as POP? Only problem with that is it only does email and not calendar and contacts too....

    The auto set up gives me the bay407-m.hotmail.com server address and the port as 443. If I try to change them it tells me I can't connect or its not correct....

    Posted via CB10
    03-16-15 11:15 PM
  6. Stef007's Avatar
    Did you set it up as POP? Only problem with that is it only does email and not calendar and contacts too....

    The auto set up gives me the bay407-m.hotmail.com server address and the port as 443. If I try to change them it tells me I can't connect or its not correct....

    Posted via CB10
    I have set it up by going to Settings/Accounts/Add Account (on the bottom)/Email, Calendar and Contacts. I had the option to include the calendar and contacts but I didn't pull them in when I set it up as I don't need them on my phone.

    Posted via CB10
    03-17-15 08:53 PM
  7. chelles78's Avatar
    Must have had a corrupt email - deleted/moved everything in my inbox 2 days ago and haven't had any issues! Very odd!!

    Posted via CB10
    03-20-15 05:22 PM

Similar Threads

  1. Voice Control - Only works with Data?
    By tracks914 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 16
    Last Post: 08-11-15, 12:27 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 03-19-15, 10:51 AM
  3. Can't use work name as a voice call command?
    By d987654321 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-15, 08:39 PM
  4. When itry to delete all prior emails it does not work
    By mroy52 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-15, 07:42 PM
  5. It won't let me delete all prior emails
    By mroy52 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-15, 07:42 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD