1. Freshh23's Avatar
    Has anyone had this happen yet like on the leaks? That some would have their phones factory reset if the phone turned off or was restarted?

    Posted via CB10
    02-19-15 08:32 PM
  2. hodula1's Avatar
    Yes if it was happening before, it has been confirmed to still be happening.
    02-19-15 08:53 PM
  3. Freshh23's Avatar
    Where is it confirmed?

    Posted via CB10
    02-19-15 09:46 PM
  4. billsterjito's Avatar
    Haven't heard about this with OTA updates so far.


    My berry keeps getting better...Z10 since Feb 2013
    02-19-15 09:48 PM
  5. Pdinos3's Avatar
    Haven't heard about this with OTA updates so far.


    My berry keeps getting better...Z10 since Feb 2013
    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=977265

    Here

    Via CB Running PassportSQW100-1/10.3.1.2267
    02-19-15 09:51 PM
  6. billsterjito's Avatar
    Thanks for the link...I read the whole thread and not one single time was anyone talking about OFFICIAL OTA updates. This seems like a few people are having issues with their hardware and autoloaders and other means of UNOFFICIAL updating. I am however curious to know if the official update that is floating around right now is "sticking" with these users.
    02-20-15 12:29 PM
  7. bER1Nry's Avatar
    I hope not, but make sure you back up your device with link to avoid any unnecessary heart ache

    | bER1Nry | on the |  Q10 |
    02-20-15 12:34 PM
  8. Freshh23's Avatar
    Anyone?

    Posted via CB10
    02-21-15 11:30 PM
  9. Dan Tao's Avatar
    yes, I got this problem yesterday after I update to 10.3.1, my Q10
    02-22-15 04:05 AM
  10. anon(4290548)'s Avatar
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...l#post11373923

    If you look at post #577 of this thread you can see that this "wipe upon restart plus blue LED" issue has now occurred with someone who did not load any leaked OS.

    Thanks to some helpful Crackberry Forum members, this has now been raised officially with Blackberry Support https://supportforums.blackberry.com...E/td-p/3056283.

    Can anyone who has just encountered this issue please go to the link above at Blackberry Support and follow the instructions from the Blackberry staff member in post #9 on page 1. The more information we can give them, the quicker this can be fixed for all of us.
    02-22-15 06:03 AM

Similar Threads

  1. Cannot download 10.3.1 update from anywhere
    By Priyabrata Chakraverti in forum BlackBerry Q5
    Replies: 15
    Last Post: 03-31-15, 08:39 AM
  2. 10.3.1 camera
    By jelle_57 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 5
    Last Post: 02-26-15, 12:46 AM
  3. 10.3.1 battery drain issue
    By noahthe geek in forum BlackBerry Passport
    Replies: 8
    Last Post: 02-20-15, 12:30 AM
  4. Rotation not working on 10.3
    By nkBamz in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 02-19-15, 11:12 PM
  5. When will 10.3.1 be available on z30 for usa
    By naorrazla in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 02-19-15, 07:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD