1. vserghi's Avatar
    Hi all, since the OS update to 10.3.1, my data services is really unreliable. I could be in a reality good 4G signal area and have no data services.

    Reboots or toggling flight modes/network, don't always fix the issue.

    I don't know if it's my phone, the network or a buggy OS. Anyone else having these issues?

    Aside from this, the update has been great. Battery life has improved, feels better.

    I'm on EE (UK)

    Vas via my Zed30
    03-07-15 12:52 PM
  2. sweb's Avatar
    Funnily enough I'm having the same problems. Also on EE so it's probably them. They really seem to have no clue lately.

    Posted via CB10
    03-07-15 01:19 PM
  3. vserghi's Avatar
    I'm not convinced myself. It's got a lot worse since the upgrade

    Vas via my Zed30
    03-08-15 03:19 PM
  4. AshMcAuliffe's Avatar
    I'm the same and I'm on EE.

    Posted via CB10
    03-08-15 05:48 PM
  5. vserghi's Avatar
    Guys, are you both on the latest 10.3.1 OS?
    Is it worse / better / same than previously, if you have upgraded?
    Is your phone a Z30?

    Vas via my Zed30
    03-09-15 05:51 AM
  6. zehkaiser's Avatar
    I have experienced these problems on T-Mobile on the official 10.3.1 for Passport. My guess is that it is the OS.

    Posted via CB10
    03-09-15 06:05 AM

Similar Threads

  1. Problem loading MobileNations news pages from ipad
    By Marauder2 in forum Site Feedback & Help
    Replies: 7
    Last Post: 03-17-15, 02:09 PM
  2. Problems with 10.3?
    By Irina Enevska in forum BlackBerry Q10
    Replies: 14
    Last Post: 03-16-15, 02:54 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 03-08-15, 05:38 PM
  4. Why haven't I received the 10.3 update?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-07-15, 03:02 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 03-07-15, 01:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD