1. spoonman9696's Avatar
    I realise that Hotmail is supposedly working again but for some reason mine keeps telling me it's invalid and not synced anymore. I've tried to delete and setup up a gain but I keep getting the same message. Can anyone help? Maybe my incoming and outgoing mail servers are wrong, who knows...

    Posted via CB10
    08-16-13 04:14 PM
  2. dad2bandm's Avatar
    08-16-13 05:50 PM
  3. yous_31's Avatar
    Try to reset the phone. It worked for me and hotmail is back to normal
    08-16-13 11:34 PM
  4. NoahFecks's Avatar
    No, there's still something wrong despite their claims it's running normally. They tried claiming that earlier today and it still wasn't working. Just keep going to https://status.live.com/detail/outlook and clicking "report it" and selecting "Accessing email, contacts, or calendars on a mobile device" and click submit. It's getting really pathetic that they can't solve the problem yet claim things are "running normally".
    08-17-13 12:06 AM
  5. evodevo69's Avatar
    Yea same problem here too.

    Posted via CB10
    08-17-13 01:09 AM

Similar Threads

  1. Problems, Probems, Problems with my 9900
    By Marko M1 in forum BlackBerry Bold Series
    Replies: 17
    Last Post: 11-13-14, 08:22 AM
  2. Z10 Problem or Media Card Problem?
    By BlackberryCanuckFan in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 08-16-13, 02:58 PM
  3. Case problems
    By darkangel123elijah in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 08-16-13, 12:20 PM
  4. 10.2.0.1047 leak problem?
    By Bowlegz in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 08-16-13, 10:11 AM
  5. Anyone having problems with battery indicator on z10?
    By Ghassan Zakhour in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 08-16-13, 04:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD