1. methodinsane's Avatar
    Hi guys,

    I posted before about losing browser tabs but I just discovered it happens when opening links from within the CB app. For example I have often opened BlackBerry World links from CB in my browser and all tabs disappear. And just a moment ago I opened a link from CB app and again the tabs reset and disappeared. It's as if the browser is being started in clean mode.

    Can someone else confirm this? Is this a CB app issue or a browser issue? I haven't seen this issue when opening links from with in the hub. Looks to be a CB issue.

    Cheers,
    JP

    Posted via CB10
    01-25-16 06:01 PM
  2. Al moon's Avatar
    all i know the cb app for bb10 is under developed, for it to be an app for blackberry phones it can be better way better.

    are you opening the links thru the cb app or bb browser
    01-25-16 06:11 PM
  3. methodinsane's Avatar
    Hi,

    As stated above it's the CB app. Yes it seems to be a bit underdeveloped.

    Thanks.

    Posted via CB10
    01-26-16 01:40 AM

Similar Threads

  1. Web browser video black screen
    By eys1234 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 4
    Last Post: 03-21-16, 06:03 AM
  2. [solved] new bug, 10.3.2.2876
    By deadcowboy in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 39
    Last Post: 01-27-16, 06:31 PM
  3. Outdated browser?
    By todd66 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 21
    Last Post: 01-27-16, 01:08 PM
  4. Z30 browser
    By Segunfcb in forum BlackBerry Z30
    Replies: 5
    Last Post: 01-25-16, 07:57 AM
  5. Leap Browser Issue
    By sweetrogue in forum BlackBerry Leap
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-16, 03:09 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD