1. drmed's Avatar
    I hooked up my Tmobile Q10 to my BMW in car stereo over bluetooth. All the phone numbers upload to the stereo however the names don't show up so it is impossible for me to discern whose number that is. Any ideas why and how to fix it?
    07-01-13 07:56 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    I hooked up my Tmobile Q10 to my BMW in car stereo over bluetooth. All the phone numbers upload to the stereo however the names don't show up so it is impossible for me to discern whose number that is. Any ideas why and how to fix it?
    Hi are you still having this problem?
    My phonebook shows up in my Chevy but I have a Z10
    07-20-13 07:42 AM
  3. Gotwake424's Avatar
    Mine works fine on 10.1 and 10.2 with Cadillac cue in our Cadillac srx and blue tooth audio works fine in the sts v

    Posted via CB10
    07-20-13 10:39 AM
  4. miched2's Avatar
    Hi! Have you resolved your issue? Blackberry "broke" my Z30 contacts in a software update a few months ago (when the contact's information could not be shared), and I repaired them last week using Sachesi. However, since the repair, my contact names also don't show up in the car - only the numbers.

    I even wiped all my contacts, and reloaded them via Outlook and BB Link, but still only the numbers show. My wife's Classic had the same "contact sharing" problem. When I fixed that with Sachesi, her contacts' names still showed in the car. Weird.

    BTW, here is a similar thread posted on the BB boards. Maybe it will help:

    https://supportforums.blackberry.com...m/td-p/2611669
    05-06-15 09:11 AM

Similar Threads

  1. 2.7 M is not a bad number considering everything
    By Chicago777Guy in forum BBRY
    Replies: 156
    Last Post: 07-17-13, 06:27 PM
  2. Facebook Bug in Z10
    By yobil in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 07-05-13, 09:18 AM
  3. Bold 9780 Speaker Not Working
    By estuaryfire in forum BlackBerry Bold 9780
    Replies: 6
    Last Post: 07-04-13, 07:45 PM
  4. BIS Outage in Greater Toronto area
    By wirelessgal in forum Service Outages
    Replies: 4
    Last Post: 07-01-13, 08:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD