1. kayuz6's Avatar
    Hello, I have this problem: I formatted using Sic multi wipe (I know it’s useless but I wanted to clear more the phone) and then did an autoloader of latest 10.3.3.3216. Now after the initial configuration where you do the swipes, I plug it into pc and get “initial setup not completed, try again and connect later”.
    There aren’t ways to get it working and it’s so problematic because I can’t side load apps and the updated bar file of BBW.
    What I can do?

    I am sure I had this issue before but can’t remember how I cleared it bb10 are becoming painful to reset and to flash over... well with no updates at all coming... that 10.3.3.3333 won’t be a thing never in the life
    03-04-21 11:52 AM
  2. conite's Avatar
    Hello, I have this problem: I formatted using Sic multi wipe (I know it’s useless but I wanted to clear more the phone) and then did an autoloader of latest 10.3.3.3216. Now after the initial configuration where you do the swipes, I plug it into pc and get “initial setup not completed, try again and connect later”.
    There aren’t ways to get it working and it’s so problematic because I can’t side load apps and the updated bar file of BBW.
    What I can do?

    I am sure I had this issue before but can’t remember how I cleared it bb10 are becoming painful to reset and to flash over... well with no updates at all coming... that 10.3.3.3333 won’t be a thing never in the life
    Which device do you have?

    Do you have a SIM card or are you just using Wi-Fi?
    03-04-21 01:14 PM
  3. Dunt Dunt Dunt's Avatar
    Redownload the Autoloader and try again.... if you provide the Device model number, Conite might give you a link to the right file to use.
    03-04-21 01:24 PM
  4. kayuz6's Avatar
    Which device do you have?

    Do you have a SIM card or are you just using Wi-Fi?
    I have an SQN100-1 and I loaded 10.3.3.2137 SR.
    I use Wi-Fi because it needs an adapter for the Sim. Thank you
    03-04-21 07:02 PM
  5. conite's Avatar
    I have an SQN100-1 and I loaded 10.3.3.2137 SR.
    I use Wi-Fi because it needs an adapter for the Sim. Thank you
    Some people claim when they get this problem, it goes away after forcing a reboot within a few days.

    Other than that, all you can do is try running the autoloader again.
    Last edited by conite; 03-11-21 at 04:42 AM.
    03-04-21 07:38 PM
  6. qnxdev's Avatar
    On my older Leap, wiping device used to fix it.

    Posted with BlackBerry
    03-05-21 05:30 AM
  7. FortressBB10's Avatar
    Restarting both PC and device. I'm starting to suspect bad USB ports or lack of power to a USB port can trigger these issues. It has to be a perfect marriage.

    Posted via CB10
    03-11-21 01:28 AM
  8. kayuz6's Avatar
    Restarting both PC and device. I'm starting to suspect bad USB ports or lack of power to a USB port can trigger these issues. It has to be a perfect marriage.

    Posted via CB10
    I am sorry sir but what's this with the OP?
    Anyway I managed to solve it by flashing again with BB link stock version. Unfortunately it's 10.3.3.3204 the official by my provider, does it is really inferior to the actual? I am worried if I do the auto loader of the latest, the same error will come up again
    03-11-21 04:55 AM
  9. conite's Avatar
    I am sorry sir but what's this with the OP?
    Anyway I managed to solve it by flashing again with BB link stock version. Unfortunately it's 10.3.3.3204 the official by my provider, does it is really inferior to the actual? I am worried if I do the auto loader of the latest, the same error will come up again
    Not a big deal.
    03-11-21 07:40 AM

Similar Threads

  1. which blackberry to get?
    By elzergil in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 12
    Last Post: 04-02-21, 03:07 PM
  2. BB10 for Email Tethered to iPhone for Apps?
    By bb10adopter111 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 86
    Last Post: 03-17-21, 01:52 PM
  3. transferring ALL data to classic from q10
    By Phillip st in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 03-04-21, 02:13 PM
  4. KEY2 unable to make outbound calls on FIRSTNET
    By aaasingh in forum BlackBerry KEY2
    Replies: 7
    Last Post: 03-04-21, 12:02 PM
  5. Skype - just can't get it
    By fergusd in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 5
    Last Post: 03-03-21, 07:29 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD