1. Droidophobe's Avatar
    I use my Z10 a lot to stream music via BT to my cars, and several days ago this abruptly stopped working. The phone and head unit are still paired, but the BT won't connect properly. Under BT--Device Details, I see...
    Handsfree Calling--Connected
    Media Player Control--Connected
    Audio Streaming--Not Connected.

    The music graphics are appearing on the head unit, but no sound is streamed. The head unit gives me a message saying "No audio connection." Since this is happening with 3 different cars, I am reasonably certain the problem lies with the phone. The phone plays music itself just fine.

    I have not changed any settings in the phone to cause this, that I'm aware of. Turning the head unit on/off, unpairing/repairing, turning the phone on/off, pulling the battery, turning BT on/off, turning BT--Media on/off haven't helped.

    Does anyone have any ideas as to what's going on?

    Z10 (STL100-4) on VZW, 10.2.1.2976 (official VZW not a leak)
    06-29-15 12:48 PM
  2. irweezyy's Avatar
    Is this with a ford?

    Posted via CB10
    06-29-15 12:52 PM
  3. Droidophobe's Avatar
    No, no Fords.
    06-29-15 01:32 PM
  4. Droidophobe's Avatar
    Anyone?
    07-01-15 07:54 PM

Similar Threads

  1. BitTorrent Sync 2 Can't connect
    By thejack007 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-15, 03:11 AM
  2. Wifi not connecting. Anyone else having this issue?
    By blambtn in forum BlackBerry Passport
    Replies: 11
    Last Post: 07-03-15, 12:59 PM
  3. Can I get some help with shop Blackberry and Passport (UK)?
    By Jon Hill2 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 3
    Last Post: 06-29-15, 09:34 PM
  4. Can't imagine not having a blackberry...
    By bap3221 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 06-29-15, 05:31 PM
  5. Android runtime can't seem to keep up with apps? 10.3.3?
    By sebstarr in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-15, 11:17 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD