01-19-14 05:21 PM
38 12
tools
  1. yeek's Avatar
    Provide me a link to an official 10.2.0 ??
    Just use BlackBerry Link reload device, it will put you back to the latest official OS for your device.

    In blackberry link click on preferences than reload device software.

    Good luck

    Posted via CB10
    01-17-14 11:31 PM
  2. steveroseik's Avatar
    Just use BlackBerry Link reload device, it will put you back to the latest official OS for your device.

    In blackberry link click on preferences than reload device software.

    Good luck

    Posted via CB10
    Thenn?
    After doing this, If I autoload the. 1925 will it work Finee?

    I want to fix the Cameraa without changing The OS

    Posted via CB10
    01-18-14 06:12 AM
  3. blackberriquero's Avatar
    Thenn?
    After doing this, If I autoload the. 1925 will it work Finee?

    I want to fix the Cameraa without changing The OS

    Posted via CB10
    I also started having this issue, i think that its for stl 1, i will just wait till oficial release.

    Posted via my Z10 STL100-1/10.2.1.1925, WE WANT SQUIRCLE!
    01-18-14 06:43 AM
  4. trinichindian's Avatar
    Thenn?
    After doing this, If I autoload the. 1925 will it work Finee?

    I want to fix the Cameraa without changing The OS

    Posted via CB10
    No. The purpose if this exercise is to see if the problem is with the OS installation of 10.2.1 on your phone or a possible hardware problem.


    If you install 10.2 and your phone and camera work fine( it modt probably might). Then it's something to do with 1925. This particular leak is a hit or miss with varying issues.

    Some people get them then some don't. I know people on this leak and have a stl-1 phone and have no camera or battery issue at all.

    But no one has actually tied down the reasons behind it.


    So it's up to you. You could just skip the install of 10.2 and just reinstall 10.2.1 and then wipe, but no restore and see if that works.


    <Zedding 10.2 hybridized>
    01-18-14 07:54 AM
  5. steveroseik's Avatar
    No. The purpose if this exercise is to see if the problem is with the OS installation of 10.2.1 on your phone or a possible hardware problem.


    If you install 10.2 and your phone and camera work fine( it modt probably might). Then it's something to do with 1925. This particular leak is a hit or miss with varying issues.

    Some people get them then some don't. I know people on this leak and have a stl-1 phone and have no camera or battery issue at all.

    But no one has actually tied down the reasons behind it.


    So it's up to you. You could just skip the install of 10.2 and just reinstall 10.2.1 and then wipe, but no restore and see if that works.


    <Zedding 10.2 hybridized>
    I Installed a Camera Bar File Since 4 hours.
    Camera still didn't get corrupted ! I think it's solved (Y)

    anyways, thank you so much for helping me, I appreciate that
    and thanks for everyone who gave me their opinion in solving my issue
    01-18-14 10:56 AM
  6. blackberriquero's Avatar
    I Installed a Camera Bar File Since 4 hours.
    Camera still didn't get corrupted ! I think it's solved (Y)

    anyways, thank you so much for helping me, I appreciate that
    and thanks for everyone who gave me their opinion in solving my issue
    Please could you provide the camera bar??

    Sent from my GT-I9500 using CB Forums mobile app
    01-18-14 04:01 PM
  7. steveroseik's Avatar
    Please could you provide the camera bar??

    Sent from my GT-I9500 using CB Forums mobile app
    https://mega.co.nz/#!mwQnTRoY!VRr5pR...a7eqFvMBSee8jY
    blackberriquero likes this.
    01-18-14 04:24 PM
  8. blackberriquero's Avatar
    So your camera Its still working??

    Posted via my Z10 STL100-1/10.2.1.1925, WE WANT SQUIRCLE!
    01-18-14 09:48 PM
  9. egzbuen's Avatar
    Same here, would love to know if your camera issues were permanently resolved.

    I'm thinking of taking the leak plunge but your posted issue here is making me think twice about using a leak.

    Posted via CB10
    01-18-14 10:33 PM
  10. jon jon1's Avatar
    I get a error message : app is in IT policy disabled list. When I try side loading the camera file. How do i get this to work!?

    Posted via CB10
    01-19-14 11:53 AM
  11. trinichindian's Avatar
    I get a error message : app is in IT policy disabled list. When I try side loading the camera file. How do i get this to work!?

    Posted via CB10
    Looks like you're using a work phone and the IT guys have disabled your camera through BES.

    <Zedding 10.2 hybridized>
    01-19-14 11:57 AM
  12. jon jon1's Avatar
    Looks like you're using a work phone and the IT guys have disabled your camera through BES.

    <Zedding 10.2 hybridized>
    Nope personal phone on work computer. I'll try it at home. Good thought thsnks

    Posted via CB10
    01-19-14 12:06 PM
  13. jon jon1's Avatar
    Looks like you're using a work phone and the IT guys have disabled your camera through BES.

    <Zedding 10.2 hybridized>
    On my personal computer I get the same error message. Anyway to change the settings?

    Posted via CB10
    01-19-14 05:21 PM
38 12

Similar Threads

  1. Issues with Blackberry World...
    By CCDiMarco in forum BlackBerry Q10
    Replies: 12
    Last Post: 01-15-14, 09:43 PM
  2. Which OS comes installed on Z30?
    By TrickyT in forum BlackBerry Z30
    Replies: 8
    Last Post: 01-14-14, 03:25 PM
  3. No sounds issue / sound disappears
    By saint613 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-14, 09:53 AM
  4. BES 4.1.7.17 on premise migration to BES Business Cloud Service for Office 365
    By rob passmore in forum BlackBerry Secure UEM & Productivity Suites
    Replies: 2
    Last Post: 01-14-14, 09:12 AM
  5. Issue with Facebook
    By bluesjr01 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-14, 08:48 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD