01-19-14 05:21 PM
38 12
tools
  1. steveroseik's Avatar
    I've Posted an old Thread about my camera problem
    the only Solution for my Z10 STL100-1 that was provided is

    Reinstalling the OS !

    I did soo and nothing happened! but now it's MUCH WORSE

    after the device runs, only 10 to 20 minutes and the Camera says "camera could not be started"
    I've tried not to run any app and nothing changed, camera still doesn't work
    so I have to reboot every 10 or 20 minutes !!!

    I need any help in this PROBLEM !
    cause I use Camera A LOT !!
    01-14-14 08:38 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    Have you tried installing the camera bar file from the 1259 OS?
    try this thread. The file is linked there:
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...please-893051/
    01-14-14 08:48 AM
  3. steveroseik's Avatar
    Have you tried installing the camera bar file from the 1259 OS?
    try this thread. The file is linked there:
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...please-893051/
    I Tried to Install the Bar file in the 2nd Post of the thread.
    Camera never starts
    01-14-14 08:50 AM
  4. ikalinin's Avatar
    here, install this one, and do a restart (hold power button, and hit restart)

    https://mega.co.nz/#!T9JVWBaR
    01-14-14 09:10 AM
  5. steveroseik's Avatar
    here, install this one, and do a restart (hold power button, and hit restart)

    https://mega.co.nz/#!T9JVWBaR
    What is The Decrypt Key ?
    01-14-14 09:15 AM
  6. blackberriquero's Avatar
    When you install the bar you need to restart your z10!

    Posted via my Z10 STL100-1/10.2.1.1925, WE WANT SQUIRCLE!
    01-14-14 09:49 AM
  7. steveroseik's Avatar
    When you install the bar you need to restart your z10!

    Posted via my Z10 STL100-1/10.2.1.1925, WE WANT SQUIRCLE!
    Yeahh, I did this
    Result : Camera doesn't Open
    01-14-14 10:12 AM
  8. blackberriquero's Avatar
    Yeahh, I did this
    Result : Camera doesn't Open
    .-., for me it worked i guess that the you must re run the autoloader of 1925 again

    Posted via my Z10 STL100-1/10.2.1.1925, WE WANT SQUIRCLE!
    01-14-14 10:52 AM
  9. steveroseik's Avatar
    .-., for me it worked i guess that the you must re run the autoloader of 1925 again

    Posted via my Z10 STL100-1/10.2.1.1925, WE WANT SQUIRCLE!
    I Did run the autoloader !

    ANY OTHER IDEASSSSSS !!!!!!! ??????????????????????????????
    01-14-14 11:41 AM
  10. ikalinin's Avatar
    What is The Decrypt Key ?
    my badd...
    https://mega.co.nz/#!T9JVWBaR!VDCW_w...P9wuzt_bEyCFXE
    01-14-14 12:31 PM
  11. steveroseik's Avatar
    This is what version ?
    01-14-14 01:13 PM
  12. ikalinin's Avatar
    I dont remember. But I had that issue, loaded this one, and it works great.

    Posted with my ?Z30
    01-14-14 08:53 PM
  13. steveroseik's Avatar
    I dont remember. But I had that issue, loaded this one, and it works great.

    Posted with my ?Z30
    - Installed it
    - Restarted the device
    --> Camera instantly closing
    01-16-14 07:26 PM
  14. blackberriquero's Avatar
    - Installed it
    - Restarted the device
    --> Camera instantly closing
    Same for me but i could fix it installing the camera bar from the 1925 leak thread.

    Posted via my Z10 STL100-1/10.2.1.1925, WE WANT SQUIRCLE!
    01-16-14 10:22 PM
  15. ikalinin's Avatar
    Boo. Sorry to hear that.

    Posted with my ?Z30
    01-16-14 10:48 PM
  16. Allan Kleer's Avatar
    Installed 10.2.1259 on my Q10 and camera stopped working. Can someone put a link to camera .bar file that will fix this?

    Posted via CB10
    01-16-14 11:50 PM
  17. steveroseik's Avatar
    Boo. Sorry to hear that.

    Posted with my ?Z30
    Yeahh
    I'm in huge need to fix it
    01-17-14 03:16 AM
  18. katiepea's Avatar
    You have a bad phone.
    01-17-14 03:25 AM
  19. jon jon1's Avatar
    Could some1 explain how i extract the camera file from a different os. Helllp I need my camera. Tried 1 but got an error that I need to change the IT setting for the app. How?????

    Posted via CB10
    01-17-14 07:58 AM
  20. steveroseik's Avatar
    You have a bad phone.
    so how could this help me ?!!
    01-17-14 10:24 AM
  21. yeek's Avatar
    Try install the Official OS (10.2.0.xxx), if the problem persist, there might be problem with your phone physically. In that case, you will need to check with Blackberry or your carrier.
    01-17-14 10:30 AM
  22. steveroseik's Avatar
    Try install the Official OS (10.2.0.xxx), if the problem persist, there might be problem with your phone physically. In that case, you will need to check with Blackberry or your carrier.
    Provide me a link to an official 10.2.0 ??
    01-17-14 12:18 PM
  23. trinichindian's Avatar
    Try install the Official OS (10.2.0.xxx), if the problem persist, there might be problem with your phone physically. In that case, you will need to check with Blackberry or your carrier.
    Best solution..

    I'm currently running this OS on my STL-1 and running the 10.2.1 camera...and it works fine.

    Here is the link.: http://forums.crackberry.com/bb10-le...a100-x-870770/
    01-17-14 12:24 PM
  24. steveroseik's Avatar
    Do you want me to download the whole File for Only The Camera Bar ?
    Best solution..

    I'm currently running this OS on my STL-1 and running the 10.2.1 camera...and it works fine.

    Here is the link.: http://forums.crackberry.com/bb10-le...a100-x-870770/
    01-17-14 06:14 PM
  25. trinichindian's Avatar
    Do you want me to download the whole File for Only The Camera Bar ?
    This is the full os...install this first with the included camera and test.

    <Zedding 10.2 hybridized>
    01-17-14 10:36 PM
38 12

Similar Threads

  1. Issues with Blackberry World...
    By CCDiMarco in forum BlackBerry Q10
    Replies: 12
    Last Post: 01-15-14, 09:43 PM
  2. Which OS comes installed on Z30?
    By TrickyT in forum BlackBerry Z30
    Replies: 8
    Last Post: 01-14-14, 03:25 PM
  3. No sounds issue / sound disappears
    By saint613 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-14, 09:53 AM
  4. BES 4.1.7.17 on premise migration to BES Business Cloud Service for Office 365
    By rob passmore in forum BlackBerry Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-14-14, 09:12 AM
  5. Issue with Facebook
    By bluesjr01 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-14, 08:48 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD