02-01-15 09:00 PM
32 12
tools
  1. curvezzz's Avatar
    do you have work space activated ?
    No

    Z30STA100-5/10.2.1.3247 on ATT ?
    08-25-14 06:58 AM
  2. jasonvan9's Avatar
    Same issue on my Z30, just started happening about a month ago maybe?

    Pretty annoying as others have said



    Posted via my BlackBerry Z30
    08-25-14 08:15 AM
  3. Saurabh Nanda's Avatar
    Any fixes for this? The contact name doesn't display when the phone is ringing. As soon as you answer the contact name shows up.
    09-01-14 03:20 AM
  4. heading4tomorrow's Avatar
    This is still happening, I wonder if people still see this in 10.3?
    11-23-14 12:04 AM
  5. landaulet's Avatar
    This happened to me a couple times on my passport running 10.3, but it corrected it self after a reboot. Haven't had that problem since.

    Posted via CB10
    11-23-14 12:15 AM
  6. heading4tomorrow's Avatar
    Did you upgrade to 10.3.1?

    I also noticed, sometimes randomly it will change the name on favorites tab (top 3 on my Calls screen) to just phone numbers. So "Boss" will just be 555-232-2321 and picture would disappear too. But if I tap on the picture place holder and call, it would re-appear.
    I wonder, if this has something to do with low RAM. I wish we had RAM cleaner app on BB10 like we did with 9900, I forgot what it was called, but that worked very well to maintain low ram usage.
    02-01-15 08:59 PM
  7. montberry's Avatar
    Same issue here ClassicSQC100-4/10.3.1.2072

    Posted via CB10
    heading4tomorrow likes this.
    02-01-15 09:00 PM
32 12

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 06-18-14, 10:12 AM
  2. Powertool - Wave not working!
    By lanctot in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 18
    Last Post: 03-13-14, 08:41 AM
  3. Update to 2102 not booting?
    By chrissmartin in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 03-05-14, 09:39 AM
  4. Android apps not responding?!?!??
    By obey101 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 3
    Last Post: 03-05-14, 07:59 AM
  5. Q10 and BB WS-430 Headset Not Working
    By audiostatic in forum BlackBerry 10 Accessories
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-14, 08:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD