12-18-15 10:56 PM
403 ... 34567 ...
tools
  1. Dave Bourque's Avatar
    Same with the forced landscape view of the Hub when rotation is locked. I encountered that bug when I installed my first leak last summer (I think it was 10.3.0). It wasnt fixed in any of the leaks since then, but I presumed that it was either one of those inconsistencies that happen when installing leaked software or that it just wasnt fixed yet, pending official release. Really surprised that this one has gone unnoticed, as I was always using the rotation lock.



    The developer needs to enable it within the app. Only those apps that do will support it, but you can disable it altogether in preferences if you dont like it.
    It's unnoticed because it isn't a consistent bug. I'm not getting this issue on my Z10.

    Posted via CB10
    02-20-15 03:43 AM
  2. Vector-SS's Avatar
    Had the screen flickering on my Passport after the update. A quick restart fixed it. Only issue I have now is low audio.

    Posted via CB10
    02-20-15 04:03 AM
  3. amjass12's Avatar
    my igrann pro has disappeared from the hub.... I guess id need to re-install...
    02-20-15 04:04 AM
  4. Deitzanova's Avatar
    Mine z10 stl100-1 having caller screen problem. When incoming call came. Buttons are still little above like in Leak versions. Is BlackBerry forgotten to change position in Z10??

    Attachment 335054

    Posted via CB10
    Same here. STL-1. Updated directly from 10.2.1 not from a leak.

    Posted via CB10
    02-20-15 04:08 AM
  5. alimin's Avatar
    with so many bugs in the official release makes one wonder what are BlackBerry thinking they are doing?
    and most importantly what is then the difference between leak and official release?

    Posted via CB10
    02-20-15 04:23 AM
  6. anon8656116's Avatar
    with so many bugs in the official release makes one wonder what are BlackBerry thinking they are doing?
    and most importantly what is then the difference between leak and official release?
    There is no material difference. They update the software constantly, create new builds and some of these builds leak. Some builds are at some point distributed through official channels, but most are not. Typically the latest leaked builds are the ones they distribute to the public, you could say gold masters.
    02-20-15 04:36 AM
  7. toofaniapp's Avatar
    Same here. STL-1. Updated directly from 10.2.1 not from a leak.

    Posted via CB10
    I think BlackBerry forgotten that Z10 and Z30 have bigger screen than classic. Caller screen need different setting of button. They should be below like in OS10.2

    Z10STL100-1/10.3.1.2243
    02-20-15 04:47 AM
  8. GSM-S's Avatar
    I am having these following bugs on my Z10 after upgrading:

    * Calendar reminders have no sound.
    * Advanced interactions do not work

    Posted using the CB app on my Z10 (10.3.1)
    02-20-15 05:01 AM
  9. paulwallace1234's Avatar
    Might have found a new one, yesterday I noticed one of my contacts ( my own number) didn't have the number filled in so I filled them in, it appeared to save, now I've been back to it three times, and had to repeat it, doesn't seem to be saving for very long.
    02-20-15 05:03 AM
  10. bhrhr77's Avatar
    My experience with new 10.3.1 OS is bad so far. I own z10 Stl 100-2 here in Ukraine. From the start I noticed huge lags while using software, Settings, Hub, etc. can take a long time to open and load. After couple of hours it seemed to work better, but still this is something that annoys a lot. On 10.2.1 it was much better. The main problem I have is mobile network. Here in Ukraine mostly we still have Edge, so after update z10 doesn't want to connect to it and I don;t know why. Sometimes it even loses mobile connection at all. So i get on "e" and that's it. Don't know how to solve this problem. I tried doing wipe, etc. etc. etc. then tried updating again. Nothing helps.

    Feeling that going to downgrade back to 10.2.1

    Was waiting for a long time and very disappointing at this time...

    If anyone has the same issue, please let me know and if you have solved it.
    02-20-15 05:14 AM
  11. anon8656116's Avatar
    Might have found a new one, yesterday I noticed one of my contacts ( my own number) didn't have the number filled in so I filled them in, it appeared to save, now I've been back to it three times, and had to repeat it, doesn't seem to be saving for very long.
    It’s a contemporary issue with the Contacts app. Do you use a cloud service to store your contacts?
    02-20-15 05:18 AM
  12. Nikola Stojic's Avatar
    Hey guys if anyone experiences that their Amazon Appstore is exiting on launch after accepting permissions, to solve the problem just reinstall Amazon App from official website.
    02-20-15 05:28 AM
  13. Nessie094's Avatar
    Boyfriends Z10 on Rogers SW Ontario, will not charge now, stuck on emergency calls, lost phone numbers in contacts.... he's very upset.

    No update for my SW Ontario Rogers Z30. May be a good thing till the bugs are sorted.

    Posted via CB10
    02-20-15 05:32 AM
  14. Deitzanova's Avatar
    I think BlackBerry forgotten that Z10 and Z30 have bigger screen than classic. Caller screen need different setting of button. They should be below like in OS10.2

    Z10STL100-1/10.3.1.2243
    Whether a bug or not, I'm okay with it because the slider to accept or reject the call is just at the level of my thumb when I hold the phone. Lol.

    Posted via CB10
    Marko M1 likes this.
    02-20-15 05:33 AM
  15. blackbird666's Avatar
    It doesn't happen all the time. But when it starts flickering, the only thing that fixes it is a restart. I don't know what to do.

    Posted via CB10
    Sounds like you've got the nasty flickering, Have you tried using the device after performing a SECURITY WIPE AND WITHOUT RESTORING ?
    02-20-15 05:45 AM
  16. Nessie094's Avatar
    I tried the power button, volume rocker and battery pull to reset. Nothing! Grrrr.... can't even manually change the SOS.

    Posted via CB10

    ***** UPDATE, I put my sim card in his phone, powers up, but still not charging, still in SOS mode. Will try to roll back the OS when I get home from work.....

    Going to call Rogers about it too....
    Last edited by Nessie094; 02-20-15 at 07:52 AM.
    02-20-15 05:46 AM
  17. paulwallace1234's Avatar
    It’s a contemporary issue with the Contacts app. Do you use a cloud service to store your contacts?
    Never, ever even connected any cloud storage accounts, let alone stored on there, all the way from 10.2.0, my internet is too slow and unreliable to do things like that.
    02-20-15 05:56 AM
  18. Deitzanova's Avatar
    The BlackBerry Assistant is not able to open the browser. Says it cannot find the browser on my device. Anybody else having the issue?

    Posted via CB10
    02-20-15 06:03 AM
  19. paulwallace1234's Avatar
    The BlackBerry Assistant is not able to open the browser. Says it cannot find the browser on my device. Anybody else having the issue?

    Posted via CB10
    Nope works fine here, I just spoke "Open Browser" and wholla, Assistant is bloody slow though
    02-20-15 06:06 AM
  20. Deitzanova's Avatar
    Nope works fine here, I just spoke "Open Browser" and wholla, Assistant is bloody slow though
    Damn! I have the browser open in an active frame and it still says cannot find it! Lol.

    Edit: ok it seems its not able to open any app. The standard reply I get is ' cannot find app on your device'

    Posted via CB10
    02-20-15 06:10 AM
  21. Hendri Hendri's Avatar
    my igrann pro has disappeared from the hub.... I guess id need to re-install...
    Is igran linked to hub now? How to do that?

    Posted via CB10
    02-20-15 06:35 AM
  22. OzDude's Avatar
    Damn! I have the browser open in an active frame and it still says cannot find it! Lol.

    Edit: ok it seems its not able to open any app. The standard reply I get is ' cannot find app on your device'

    Posted via CB10
    Works fine for me, can open browser, maps, weather etc, and it seems a lot quicker, with better results for searches. Overall, I'm liking my new assistant!!

    Posted by Passport, BlackBerry's Beast!
    02-20-15 06:50 AM
  23. GodGibson's Avatar
    My Facebook is not in Hub anymore, any ideas how to fix this?

    Posted with my Amazing  Passport
    Uninstall and re-install fixed it for me.
    02-20-15 06:52 AM
  24. Hendri Hendri's Avatar
    Still no dark theme for hub and the icon is smaller and ugly


    Posted via CB10
    02-20-15 07:10 AM
  25. Tano Tagliareni's Avatar
    I noticed a big problem, if I get a call, the phone before 3 rings, do not display any incoming call or call sound. someone tries and tells me the problem?
    02-20-15 07:11 AM
403 ... 34567 ...

Similar Threads

  1. Official "OMG I didn't get 10.3.1 yet!" Thread
    By Elite1 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 754
    Last Post: 10-20-15, 06:08 AM
  2. Can u upload OS 10.3.1.1565 autoloader for q5 device ?
    By martiner18 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 14
    Last Post: 02-22-15, 01:30 AM
  3. Stl 100-3,anyone getting 10.3.1 os update?
    By ravvi in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 02-19-15, 12:00 PM
  4. Blackberry 10.3 is now available in Spain.
    By Alexis Miranda Toledo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-15, 11:49 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 02-19-15, 11:29 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD