12-18-15 10:56 PM
403 ... 1213141516 ...
tools
  1. V-Tom's Avatar
    I noticed last night playing movies or pictures directly on my TV though Wi-Fi doesn't seem to work well. HDMI and mirracast work ok.


    ..Tom

    Posted via CB10
    02-23-15 08:09 PM
  2. VITOS72's Avatar
    You need to turn the sound on for the calendar

    Notifications >select the profile you want> customize app notifications > select calendar or any app that's listed.

    Posted via CB10
    Also to me the calendar notifications are only on the screen but no sounds and no led light.
    All the setting are right, but it does not work.
    02-24-15 12:44 AM
  3. theGUNNER's Avatar
    Everytime I am about to receive the phone call , my telephone keeps vibrating after answering the call. It is so annoying that other side can here that my phone vibrates. On the top of that there is a delay about 2 second when it vibrates !!

    This bug is here since 10.3

    Anyone having the same issue ? I have it on both q5 and z10 phones.

    After 10.3 update, BB screw up 2 things that had no problem on 10.2 , it is : lower wifi range and Answering the phone with delay due to vibrating !!
    02-24-15 06:20 AM
  4. Rustybronco's Avatar
    Martiner18, have you tried turning off the 'vibrate' button in System Settings>Notifications>(your selected profile [in my case 'Normal'])>Customize App Notifications>Phone

    I'm trying to determine if in doing so it shuts off Vibrate completely, Only when the phone rings or ?
    I do have the feeling it it's a bug a bug as there are others with the same problem. Hopefully this might provide a work around in the mean time. (just grasping at straws)
    02-24-15 08:05 AM
  5. Rustybronco's Avatar
    Vibration issue for incoming calls, after 10.3.1 u... - BlackBerry Support Community Forums

    As I don't have the issue with my STL100-3, I can't check it myself.
    02-24-15 08:08 AM
  6. 203's Avatar
    I don't know whether this is a bug or just moronic intended behaviour. I'll go with bug since it never used to happen and it's moronic.

    The moment you switch from still camera to video camera, the phone starts recording video.

    No! Do not do that!

    Does the still camera take a photograph the very instant you turn it on?

    No of course not! So BlackBerry please don't do it with the video camera and save use the hassle of having to delete the one second long video clips that are the consequence of having to stop the recording until you've framed the camera or you are actually ready to record.

    Thanks!
    02-24-15 09:01 AM
  7. blackbird666's Avatar
    I don't know whether this is a bug or just moronic intended behaviour. I'll go with bug since it never used to happen and it's moronic.

    The moment you switch from still camera to video camera, the phone starts recording video.

    No! Do not do that!

    Does the still camera take a photograph the very instant you turn it on?

    No of course not! So BlackBerry please don't do it with the video camera and save use the hassle of having to delete the one second long video clips that are the consequence of having to stop the recording until you've framed the camera or you are actually ready to record.

    Thanks!
    It's not a bug, deal with it :P


     PassportSQW100-1 / 10.3.1.2480
    02-24-15 09:34 AM
  8. theGUNNER's Avatar
    Vibration issue for incoming calls, after 10.3.1 u... - BlackBerry Support Community Forums

    As I don't have the issue with my STL100-3, I can't check it myself.
    i have done that it doesnt work at all , its BUG but cool its on BB site , thank you
    02-24-15 09:43 AM
  9. moegh's Avatar
    Does play on with hdmi plugged in for videos make the quality bad? On Q10 or it's a bug?

    CB10 - Q10
    02-24-15 09:52 AM
  10. apkerr's Avatar
    I have set the LED for text messages from a particular contact to blue. The first message I get from her starts the blue light blinking. If I get another one before I've had a chance to check the first one, the red light starts blinking.

    So I'll have alternating blue and red lights. Now, I would consider this to be a feature if I had messages from multiple sources waiting for me, but since they're from the same source, this is a bug.
    02-24-15 10:14 AM
  11. jbadowski's Avatar
    I cannot share contact details.

    I open a contact, long press, go to share contact and I get pop up that says "contact's information cannot be shared". Is this a settings issue or a bug?

    Also, have low notification volume, and my Android apps are slow or not working.
    Navy Federal worked fine before, now it won't sign in, just hangs.

    On SQN -4 from sprint.

    Posted via CB10 on my Q10
    02-24-15 11:08 AM
  12. Dave Bourque's Avatar
    I don't know whether this is a bug or just moronic intended behaviour. I'll go with bug since it never used to happen and it's moronic.

    The moment you switch from still camera to video camera, the phone starts recording video.

    No! Do not do that!

    Does the still camera take a photograph the very instant you turn it on?

    No of course not! So BlackBerry please don't do it with the video camera and save use the hassle of having to delete the one second long video clips that are the consequence of having to stop the recording until you've framed the camera or you are actually ready to record.

    Thanks!
    Not a bug... it's intended. Meaning you can catch video as quickly as possible.

    Posted via CB10
    02-24-15 11:23 AM
  13. afiqhamzah's Avatar
    Bugs in official 10.3.1.2243-img_20150225_002413.png

    For those who use whatsapp, do you guys see huge mail icon for whatsapp (instead of whatsapp icon) when we go to compose from hub?

    Z10 STL100-2 here.

    Posted via CB10
    02-24-15 11:35 AM
  14. moegh's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150225_002413.png 
Views:	618 
Size:	59.3 KB 
ID:	336552

    For those who use whatsapp, do you guys see huge mail icon for whatsapp (instead of whatsapp icon) when we go to compose from hub?

    Z10 STL100-2 here.

    Posted via CB10
    Yes

    CB10 - Q10
    02-24-15 11:41 AM
  15. cukin192's Avatar
    Help!!! I can't use volume (+) button after update os 10.3.1.2243. Anyone has the problem like me?

    Posted via CB10
    02-24-15 12:27 PM
  16. Rustybronco's Avatar
    I ran into something similar on my hybrid .2243 install. When I lowered the volume level down to zero, I couldn't get it to increase without a reboot.
    So far I haven't been able to replicate the issue.
    02-24-15 12:56 PM
  17. Deitzanova's Avatar
    Has anybody solved the stuttering music issue when increasing / decreasing the volume?

    Posted via CB10
    02-24-15 12:57 PM
  18. BlackB_Sam's Avatar
    Make sure you don't have rotation lock on! I use bedside mode all the time and it's always on landscape

    Posted via CB10
    Really?! Mine has rotation lock turned off and still doesn't go into landscape mod...
    02-24-15 01:53 PM
  19. Dhepaa's Avatar
    Can't believe op didn't mention stuttering issue on stl 001 when playing video on android apps (eg instagram, snapchat)

    Posted via CB10
    02-24-15 01:58 PM
  20. Jean Zombie's Avatar
    I for some reason can't play audio in some apps. It works in bipod, a native app but doesn't in TuneIn Radio which I believe is a port.

    I am getting a Java Script alert :" unable to find a supported audio player ".

    That's weird. Anyone with similar issues?
    I am on a Z10, STL-100-2, 10.3.1



    Posted via CB10
    02-24-15 03:14 PM
  21. rocker_man1's Avatar
    Only one Bla1ze lol.

    Posted via CB10
    02-24-15 03:16 PM
  22. Sean Hopwood's Avatar
    I did this and it didn't work for me.
    02-24-15 04:52 PM
  23. Dave Bourque's Avatar
    Can't believe op didn't mention stuttering issue on stl 001 when playing video on android apps (eg instagram, snapchat)

    Posted via CB10
    Stl001 is a sad device.... compatibility issues because all other bb devices run on Qualcomm.

    Posted via CB10
    Thesmartmale likes this.
    02-24-15 06:19 PM
  24. heading4tomorrow's Avatar
    Holy sh*t, I think I am not updating to 10.3.1 after reading the first post in this thread.
    I wish we could have people vote if they are having these or not, it's terrible.
    02-24-15 11:08 PM
  25. dreamz_gaurav's Avatar
    My phone app (the calling app) keeps on eating more and more memory (RAM) with every subsequent phone call. It never frees any memory at all. I was using a leaked version of 10.3.1 earlier which also had the same issue. I thought it would go away with the official release but I don't think BlackBerry has taken care of it yet. I'm using a Z3 in India.

    Is anyone else facing this problem too?
    Last edited by dreamz_gaurav; 02-25-15 at 02:14 AM.
    02-24-15 11:32 PM
403 ... 1213141516 ...

Similar Threads

  1. Official "OMG I didn't get 10.3.1 yet!" Thread
    By Elite1 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 754
    Last Post: 10-20-15, 06:08 AM
  2. Can u upload OS 10.3.1.1565 autoloader for q5 device ?
    By martiner18 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 14
    Last Post: 02-22-15, 01:30 AM
  3. Stl 100-3,anyone getting 10.3.1 os update?
    By ravvi in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 02-19-15, 12:00 PM
  4. Blackberry 10.3 is now available in Spain.
    By Alexis Miranda Toledo in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-15, 11:49 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 02-19-15, 11:29 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD