1. Blackberry_Boss's Avatar
    Is the issue with the browser resolved in 10.3.1? I hate when I'm watching a preview on YouTube in the browser and it stops and that stupid media pop up come up and ends the video. It's embarrassing when you tell people you have the best browser and that ish pops up smh. When 10.3.1 comes out I will reinstall the OS and hope that works.

    Posted via my BeastBerry Z30
    11-15-14 01:56 PM
  2. Joshu42's Avatar
    You mean, when a video ad start, you loose the track of the video you're watching. Can you post a link to test ?
    11-15-14 03:00 PM
  3. Blackberry_Boss's Avatar
    You mean, when a video ad start, you loose the track of the video you're watching. Can you post a link to test ?
    Yup I sure can. This is what Pissed me off about the browser.

    Browser issue-img_20141116_190933.png



    Posted via my BeastBerry Z30
    11-17-14 02:45 PM
  4. SlcCorrado's Avatar
    Man, I've been getting that a lot on the last few builds... Hopefully just an issue with 10.3 that will be ironed out by the final release
    11-17-14 02:51 PM
  5. Blackberry_Boss's Avatar
    Man, I've been getting that a lot on the last few builds... Hopefully just an issue with 10.3 that will be ironed out by the final release
    I think it's YouTube. They're trying to BlackBerry lol idk. I hope 10.3.1 gets this handled.

    Posted via my BeastBerry Z30
    11-17-14 02:55 PM
  6. rhitdoph's Avatar
    I believe it's a YouTube issue mainly. It happens to me on Z10STL100-2/10.2.2 occasionally, too. But it happens even more often on my two windows laptops and in three different browsers: IE, FF, Chrome. There are times I can get no visual on certain videos using any browser.
    11-17-14 02:57 PM
  7. SlcCorrado's Avatar
    Huh... Interesting. Well I hope you guys are right. I feel like I've noticed the issue on other sites. Maybe not though
    11-17-14 03:01 PM
  8. Blackberry_Boss's Avatar
    Yeah it might be a YouTube thing!

    Posted via my BeastBerry Z30
    11-17-14 03:07 PM

Similar Threads

  1. Profile and custom notification in 10.3.1 - overide issue
    By dudoo in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 4
    Last Post: 11-15-14, 06:10 PM
  2. How do I change the browser ID(BB Q10)?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 11-15-14, 11:55 AM
  3. Battery issue?
    By M2H4 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-14, 09:45 AM
  4. Browser on OS 10.3.1.1151
    By vanthol in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-14, 09:25 AM
  5. BLACKBERRY Z10 startup issue
    By abhijangir31 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-14, 08:03 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD